Sparrow Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami Mělo, ale nejde 🙂 Už jsem to zkoušel včera a taky nic ☹️ Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami tak zavolat na Vodafone, oni mají možnost to zaktivovat v systému Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami Tam jsem volal včera kvuli něčemu jinému a řikala mi, že ona nemůže, ale předá to kolegům. Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 14 hodinami Sdílet Odesláno před 14 hodinami aha, no taky pěkný Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 14 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 14 hodinami @SparrowDůležité je, abyste byl v samoobsluze přihlášený pod číslem, ke kterému chcete data aktivovat. Návod na přepnutí na jinou službu je zde: https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/prepnuti-sluzby-muj-vodafone/. Zkuste ještě ověřit toto, když to nepomůže, napište nám přes https://tam.je/forum - do zprávy dejte odkaz na toto fórum, napište o jaké jde telefonní číslo a na jaké adrese internet nejde a až vám přijde potvrzení o přijetí zprávy, tak mi sem napište její číslo. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 12 hodinami Sdílet Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Přihlášený jsem správně. Už včera kolegyně na infu nic neviděla a předala to dál. Ale má to být do zítra, tak to přežiju. Upraveno před 12 hodinami uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno před 12 hodinami Centrum péče Sdílet Odesláno před 12 hodinami @SparrowTo by nebylo v sekci Nabídky. Je to přímo na hlavní stránce dole - screenshot, jak to vypadá, najdete tady: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/free-data-day/ Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 11 hodinami Sdílet Odesláno před 11 hodinami Tam to samé. Nic 🙂 Prostě mi není přáno. Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 11 hodinami Sdílet Odesláno před 11 hodinami musíte do sekce Nabídky Vodafonu tam by to mělo být 🙂 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 11 hodinami Sdílet Odesláno před 11 hodinami @kautskym Není viz předchozích screen nad Ondrou. @Ondra - VodafoneTohle je číslo žádosti 2097669 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.