Ivo Mašek Odesláno 26. září Sdílet Odesláno 26. září Ještě, že si držím druhý inet. Tyhle starosti mě minou. 1 Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 26. září Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) Pro mne to není kritické. Jen mne to pobavilo. V nejhorším mám v NTB SIMku 1TB od O2. Tak bych přežil 😄 Upraveno 26. září uživatelem Sparrow 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasek Odesláno středa v 22:59 Sdílet Odesláno středa v 22:59 17.10.24 mi přišel e-mail také ohledně té "modernizace síťě" - od 21.10.24 do 25.10.24, výsledkem bylo, že můj tarif 1000/50 zmizel z nabídky Vodafone, ve dnech kolem této údržby sítě se nabízelo na mé adrese (Praha 4 Nusle) jen max 250/25 mbps, přitom před pár týdny to bylo klasicky max 1000/50, nyní 30.10.24 Vodafone nabízí max 500/50, tak nevím co si o té modernizaci mám myslet, kontaktoval jsem Centrum péče a oni mi jen napsali, že to tak je - 21.10.24 že vidí také max 250/25 na mé adrese, ale pro mě se nic nemění. Mě spíše zajímá, proč je aktuálně na mé adrese max 500/50, když by logicky měl Vodafone vše časem zlepšovat a zrychlovat, nebo to má být opačně? Asi už sem moc starej a tomuhle světu nerozumím ... Citovat - - - Vodafone Station WiFi 5 Praha 4 Nusle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno včera v 02:05 Sdílet Odesláno včera v 02:05 Já a síť má nějakou kapacitu, v některých oblastech ke síť sdílená s TMCZ, pokud se síť vyčerpala , tak je opravdu možné, že je nabízena nizsi rychlost než máte teď. Jak psal Vodafone na Vas by vyčerpání kapacity nemělo mít vliv Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanes03 Odesláno před 21 hodinami Autor Sdílet Odesláno před 21 hodinami před 6 hodinami, Vlasek napsal: 17.10.24 mi přišel e-mail také ohledně té "modernizace síťě" - od 21.10.24 do 25.10.24, výsledkem bylo, že můj tarif 1000/50 zmizel z nabídky Vodafone, ve dnech kolem této údržby sítě se nabízelo na mé adrese (Praha 4 Nusle) jen max 250/25 mbps, přitom před pár týdny to bylo klasicky max 1000/50, nyní 30.10.24 Vodafone nabízí max 500/50, tak nevím co si o té modernizaci mám myslet, kontaktoval jsem Centrum péče a oni mi jen napsali, že to tak je - 21.10.24 že vidí také max 250/25 na mé adrese, ale pro mě se nic nemění. Mě spíše zajímá, proč je aktuálně na mé adrese max 500/50, když by logicky měl Vodafone vše časem zlepšovat a zrychlovat, nebo to má být opačně? Asi už sem moc starej a tomuhle světu nerozumím ... Mám stejnou zkušenost. Nicméně v průběhu času po modernizaci se náhle v nabídce objevil tarif 1000/100. Usuzuji tedy, že avizovaná modernizace je jen začátek delšího procesu navýšení kapacity sítě. 1 Citovat Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno před 21 hodinami Sdílet Odesláno před 21 hodinami @VlasekTa modernizace má 4 fáze. Průzkum/mapování/příprava, výměnu prvků, dodělávky, a nakonec spuštění OFDMA a druhého OFDM kanálu. U Vás probíhala teprve ta první fáze. Takže k navýšení kapacity je ještě dlouhá cesta. Jinak obecně, síť má nějakou kapacitu a Vodafone si hlídá vytížení, aby jí neprodala víc, než v daném místě má, tedy aby všichni dostali to, za co si platí. Proto v některých lokalitách nejsou dostupné ty nejrychlejší tarify. Kromě modernizace v těchto případech probíhá i dělení sítě na menší segmenty. U Vás konkrétně není problém s kapacitou v downloadu, ale spíše v uploadu. Na stejném uzlu jsem několik let bydlel 🙂 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami No u nás to právě probíhá. Už cca hodina a půl. A neomezeny data si nemůžu aktivovat z důvodu že u nás nic neni ☹️ Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami (upraveno) @SparrowPokud už u svého čísla neomezená data používáte, tento balíček si zapnout nemůžete. Svá neomezená data však bez obav můžete využít jako "záložní připojení" https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/free-data-day/ Upraveno před 17 hodinami uživatelem kautskym Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami Nepouživám, mám Red Basic s 4+2 GB dat 🙂 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno před 17 hodinami Sdílet Odesláno před 17 hodinami tak tam by to určitě jít mělo 🙂 @Sparrowtaké záleží jká data si chcete zapnout: Využít také můžete přímý odkaz pro neomezená data na 24 hodin nebo neomezená data na 7 dní Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.