Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Centrum péče Dobrý den, @Ivo Mašek, to vypadá na nějakou chybu, telefon by se standardně měl nabízet všem. Nahlásil jsem to kolegům, co mají na starosti eShop, aby to prověřili a opravili. Co se pak týká objednávky do prodejny, to takhle obecně nejde - přes eShop se nabízí k vyzvednutí v prodejně telefony, který zde mají skladem. Rádi vám s objednávkou pomůžeme, napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/ 🙂 - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Autor Dobrý den Já dám obrázek, že si fakt nevymýšlím. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Když se na stránku vrátím po přihlášení, tak tam vypadne tohle chybové hlášení Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Zkusil bych ještě smazat cookies, případně si stránku otevřít v anonymním okně nebo jiném prohlížeči bez Adblocku. Upraveno 22. dubna 2024 22. dub uživatelem Ohambí Basic - Základní, Sport Compal CH7465, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Tím to není, zkoušeno i anonymu a jakmile mne Vodafone sámoška ve vedlejším okně automaticky odhlásí tak F5 a mobil je tam zpět. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 22. dubna 2024 22. dub Jo, někde bude chyba... Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. dubna 2024 23. dub Centrum péče Dobré odpoledne, kolega Martin napsal, že "to vypadá na nějakou chybu" a že to "nahlásil kolegům". Určitě nikde nepadlo ani slovo o tom, že bychom vám nevěřili, naopak 🙂 Dnes jsme dostali zprávu, že tam někde na pozadí opravdu je chyba a už by to mělo být opravené - teď jsem se do samoobsluhy díval a Motorolu už tam vidím. @Ivo MašekJen musím upozornit, že pokud máte kombinovanou nabídku (mobilní tarif + internet + TV), tak nemusíte v eShopu vidět adekvátní slevu, eShop ji nemusí umět správně vyhodnotit. S objednávkou v tom případě můžeme pomoct telefonicky (*77), v prodejně nebo přes kontaktní formulář, který už Martin posílal. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.