Odesláno 25. dubna 2024 1 rok Vodafone má od rána v některých lokalitách výpadek mobilních služeb, tak kdyby někomu blbnul mobilní internet nebo se nemohl dovolat tak se nedivte. V tuto chvíli mohou mít někteří zákazníci potížes mobilní sítí nebo s voláním na Linku péče o zákazníky *77.Omlouváme se za komplikace a děláme vše pro to, abychom situaci brzy vyřešili. https://www.novinky.cz/clanek/internet-a-pc-mobil-vodafone-postihl-v-cesku-vypadek-40469268 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. dubna 2024 1 rok Výpadky se čas od času stávají, a to všem operátorům. A nejenom u nás. Při současné složité a komplikované technice (a její provázanosti) by spíš bylo divný, kdyby k různým občasným výpadkům nedocházelo. Ovšem - některým diskutujícím na Novinkách inteligence doslova srší 😁 . Za všechno může Vodafone . . . protože je úplně nejhorší. (nejhorší ovšem je, že tihle "lidé" mají volební právo) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 25. dubna 2024 1 rok Daleko horsi je, ze volebni pravo maji smazky, alkoholici atd. Tech je neporovnatelne vic, nez dikuteru na Novinkach 😞 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 25. dubna 2024 1 rok Nechápu logiku, že když někdo napíše, že když je Vodafone nejhorší neměl by mít volební právo. Co se týče datového signálu, je po mém přechodu k T-Mobile obrovská změna k lepšímu. S Vodafonu jsem měl špatný datový signál i v městě co má více než 15000 obyvatel. Manželka v práci si změnu také pochvaluje. Vodafone je prostě v tomto směru nejhorší. Co se týče internetu, tam je situace jiná. A ještě k tomu lidé v uvozovkách, tak to je na ránu pěsti do čela. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 25. dubna 2024 1 rok Vypadne na chvíli internet nebo mobil a řada lidí už je nespokojená a chce kompenzaci nejlépe ve výšce 30 procent z paušálu. Když je operátor podle nich tak špatný, proč u něj dobrovolně jsou? Na infolinkách to v době výpadku nemají jednoduché a slouží tam lidem jako hromosvod za něco, co ani nemůžou ovlivnit. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 25. dubna 2024 1 rok @Ladik S tím signálem je to jak kde, u mě třeba naopak, žena má v práci "nad hlavou" BTS VF a O2, zatímco TM je kilometr daleko a signál k ničemu, takže jsem ji musel převést od TM k VF, abych měl klid a nemusel furt poslouchat, že se nedá ani pustit video na FB :-) - - - - -
Odesláno 16. října 2024 16. říj Vodafone má výpadky, nefunguje volání ani data. Pomůže restart, radí operátor Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 16. října 2024 16. říj Mě pomohl režim letadlo on/off a funguji Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. října 2024 16. říj Centrum péče Pěkné ráno, dočasnou nedostupnost mobilních služeb pro některé zákazníky způsobila noční výměna jednoho z prvků sítě. Tento prvek jsme odpojili a krátce po 7. hodině bylo vše v pořádku. Signál pak dotčeným zákazníkům naskočil buď okamžitě po restartu telefonu, nebo v následujících desítkách minut automaticky. Omlouváme se všem, kterých se to dotklo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 16. října 2024 16. říj před 1 hodinou, kautskym napsal: Mě pomohl režim letadlo on/off a funguji To je z hlediska mobilní sítě to samé. Mobil se ze sítě odhlásí, následně ji znova vyhledá a přihlásí se do ní. Takže místo dlouhého restartu při síťovém problém stačí jen letadlo. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.