Odesláno 31. července 2024 31. čvc V 29. 7. 2024 v 11:36, marian.lozi napsal: Plánuji konec s Vodafonem. Mám na smlouvě se Základní VTV za 150Kč/měs. dva zatím aktivní a funkční odkoupené CA moduly (1xCI a 1xCI+), oba již bez záruky. Z podpory mám potvrzené, že lze převést na nového majitele přes https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/636/dohoda_o_prevodu_prav.pdf . Jestli má o ně někdo zájem, tak za téměř symbolických 500Kč + případné náklady s převodem nebo zasláním. Tak už nic, konec nabídky teď! - - - - Praha
Odesláno 31. července 2024 31. čvc Nechapu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 31. července 2024 31. čvc Tzn. se to podařilo na někoho přepsat, nebo jsi zjistil, že to nelze? Možná bych z tohoto příspěvku, resp. u fotky odebral ta výrobní čísla karet a zařízení. Upraveno 31. července 2024 31. čvc uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 31. července 2024 31. čvc Přepsat lze spolu s TV tarifem. To někomu nemusí ale může vyhovovat. Ale já už na služby Vodafonu prdím a nechci dále čekat, tak jsem dal výpověď. Čísla jsou buřt - moduly skončí v elektroodpadu, za ty leta se už dávno amortizovaly. Upraveno 31. července 2024 31. čvc uživatelem marian.lozi - - - - Praha
Odesláno 1. srpna 2024 1. srp Centrum péče Ověřoval jsem a převod odkoupeného CA modulu na jiného majitele provést nelze. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 1. srpna 2024 1. srp V 29. 7. 2024 v 11:36, marian.lozi napsal: Plánuji konec s Vodafonem. Mám na smlouvě se Základní VTV za 150Kč/měs. dva zatím aktivní a funkční odkoupené CA moduly (1xCI a 1xCI+), oba již bez záruky. Z podpory mám potvrzené, že lze převést na nového majitele přes https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/1/636/dohoda_o_prevodu_prav.pdf . Jestli má o ně někdo zájem, tak za téměř symbolických 500Kč + případné náklady s převodem nebo zasláním. Bohužel nelze poslat soukromá zpráva, proto píši sem Koupím oba moduly. napište mi Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 1. srpna 2024 1. srp @StandaJak jsem jíž psal v dalších následujících příspěvcich, nabidka k převodu je ukončena. - - - - Praha
Odesláno 1. srpna 2024 1. srp @marian.loziPočítám, že mu jde o ten HW jako takový 😉 nikoliv účet. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 28. srpna 2024 28. srp Začíná mi nějak blbnout CA modul. Programy se nenačtou, po vytažení a vložení CA to sice napíše úspěšné ověření CA, ale napíše to akorát "žádný název programu" unknow. Televize Sharp 40BL2EA, doteď vše fungovalo. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.