Marek-26 Odesláno 10. května Sdílet Odesláno 10. května No, asi si změnit tarif. Samo se to rychle nestane. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. května Sdílet Odesláno 11. května @CableGnevím kolik platíš za současný tarif. Nejspíš se ti budou snažit zvednout cenu. Doma mám 1000/50 a za nějaké navýšení uploadu by mi to momentálně nedávalo smysl. Tolik dat UP nehoníme. Neříkám, že by se mi to nelíbilo. 3 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. května Sdílet Odesláno 11. května pro tyhle účely je přece výpověď, pak je najednou možný cokoliv i bez zdražování 🤔 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 11. května Sdílet Odesláno 11. května (upraveno) 1000/60 bylo za 599 + modem, nový tarif 1000/100 je za 699 + modem asi nemám potřebu to hrotit výpovědí 🙂 Upraveno 11. května uživatelem CableG Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 11. května Sdílet Odesláno 11. května před 9 hodinami, Slamb napsal: pro tyhle účely je přece výpověď, pak je najednou možný cokoliv i bez zdražování 🤔 To úplně nesouhlasím. Několikrát jsem absolvoval tohle jednání a taky se mi stalo, že se se mnou vůbec nebavili. Záleží, na koho zrovna narazíš. A to na všech frontách - zákaznická linka, prodejna retenční. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. května Sdílet Odesláno 11. května když si v zákaznický administraci dáš zobrazit OKU kód pro převod internetu k jinýmu poskytovateli, tak to jednání je většinou rychlý a s pozitivním výsledkem, protože i ten samotnej převod je dost rychlej 🤭 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 6. července Sdílet Odesláno 6. července Mám 800/60Mbit (download nevyužiju, ale potřebuju co největší upload). Trochu doufám, že i tenhle tarif se dočká vyššího uploadu. 100Mbit už by byl celkem ok. Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 7. července Sdílet Odesláno 7. července (upraveno) Já jsem s tím 1000/100 v Praze na sídlišti spokojen. https://www.speedtest.net/my-result/16399623959 A to ještě za retenčních 249 Kč a 100 Kč za Station s Wi-Fi 6 Upraveno 7. července uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. července Sdílet Odesláno 7. července @pmalecekasi se dočkáš až na tvojí adrese proběhne upgrade sítě, pokud už neproběhl, na moji adrese už 800/100 Mb dostupné je. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevety Odesláno 7. července Sdílet Odesláno 7. července Mohli by už konečně nabízet UP tak 250Mbit/s, kapacitu na to po upgradu mají, vzhledem k tomu, že prodávají 1Gbit/s download... Citovat Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.