Odesláno 11. května 2024 11. kvě Bude prosím do nabídky telefonů u Vodafone zařazen Google Pixel 8? Super - ALLinONE Vodafone Station Fibre Vsetín
Odesláno 11. května 2024 11. kvě Pokud je mi známo tak v tuto chvíli jsou oficiální prodejci v ČR pouze Alza, Datart, O2 a Google store. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. května 2024 11. kvě Autor To je škoda, protože kdysi dávno jsem na Alze koupil Sony Xperia 5 a jedině u Vodafone mi nefungovalo Volte, tak jsem ji musel po týdnu vrátit. Super - ALLinONE Vodafone Station Fibre Vsetín
Odesláno 11. května 2024 11. kvě S tím by problém být u Pixelů už neměl, už od loňského roku na nich VoLTE a 5G funguje u všech českých operátorů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. května 2024 16. kvě Centrum péče @Honza01Zatím Pixely nabízet nebudeme, VoLTE by vám ale fungovat mělo, Google do telefonů přidává potřebné operátorské nastavení, aby VoLTE fungovalo. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.