Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mám Samsung BD 8900 Blueray s DVB-C nahráváním na HDD, s CI+ kartou funguje super. A evidentně má kvalitnější tuner než samotná Samsung TV.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

HD DVR, Pace DMC 7002 též nazýván Cihla neměl Conax kódování, ale Nagra.

HD PVR, Kaon  KCF 4003 HCO nebo 3000 má kódování Conax, tedy je v něm fyzicky Conax karta. Ten dále funguje, stejně jako ostatní Kaony, Handany a některé další.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno
15 hours ago, tomus said:

CI+ je dneska standard, Vodafone žádné restrikce v rámci toho pluska neuplatňuje, takže nevidím důvod proč by ty boxy z Alzy neměly fungovat, tady je spíš otázka zda takový hloupý box dneska ještě dává smysl, jedině snad kvůli tomu nahrávání na disk.

Jsem to v důsledku neformuloval dobře - ano, to máte pravdu, ale všechny CI+ kompatibilní zařízení, co jsem viděl, nahrávají s DRM (tzn. recording je vázán na ono zařízení a není možné ho připojit / přehrát jinde jak bylo možné u těch starších zařízení jak tu psal jiný přispěvatel nad vámi) a vytvoření otevřeného systému kompatibilního s CI+ je v podstatě nemožné z důvodu nutnosti platného certifikátu.

• Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague