Odesláno 20. května 2024 20. kvě Byl mi preveden internet od Vodafone. Nicmene jsem nestihla nastavit heslo ani stahnout dokumenty pro vyuctovani. Nyni se nemohu dostat do Muj Vodafone. K dispozici mam pouze cislo zakaznickeho uctu a admin heslo, ale skrze to se nemohu prihlasit. Na zakaznickou podporu se neda dovolat, protoze neznam cislo platce. Co mam delat, abych se mohla prihlasit do Muj Vodafone? Start - - - Prague
Odesláno 20. května 2024 20. kvě Číslo plátce= specificky symbol.Specificky symbol najdete na faktuře.Ta chodi/la do emailu - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 20. května 2024 20. kvě Zdravím, není třeba při volání znát číslo plátce. Číslo zákaznického účtu a admin heslo (resp. 2 vyžádané pozice) by měly bohatě stačit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. května 2024 21. kvě Centrum péče @KlaraPěkné ráno, do Můj Vodafone se přihlásíte svým číslem služby. Konkrétně pevný internet začíná na číslici 8 nebo 9 a zmiňujeme ho také v některých informačních SMS zprávách po převodu služeb na vaše jméno. Případně vám pomohou operátoři na lince 800 77 77 77, 800 77 77 31, anebo osobně kolegové v některé z našich prodejen. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.