Odesláno 23. května 2024 23. kvě Tak koukám na webu Můj Vodafone konečně funguje zobrazení kolik mám ,Připojená zařízení Přehled připojených zařízení - 2 /10 PS : a to mám CA Modul Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Nemám set top box, CA modul apod., mám Vodafone TV na několika zařízeních formou aplikace (mobil, tablet, Google Chromecast, Samsung TV s OS Tizen) a vidím Upraveno 23. května 2024 23. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Autor přesně tohle mě ted funguje .Zobrazuje se počet zařázení .2/10 jedna APP Vodafone TV a prohlížeč . Taky mám jenom CA MODUL Upraveno 23. května 2024 23. kvě uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Tak že bychom se najednou dočkali? My, co nemáme k televizi set top box, CA modul apod. a používáme jen aplikaci? Co ostatním bez daných HW zařízení? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Opravdu je to tam! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 23. května 2024 23. kvě No tak mě se sice objevila připojená zařízení 1/10, ale pro jistotu mi zase zmizely CA moduly 😅 - - - - Praha
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Mi taky Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 23. května 2024 23. kvě tak ja tam mam registrovany nejaky Xaomi RedmiNote, coz nevlastnime a ani nikdy nevlastnili 🙂 No, uz jsem ho odebral. Takze diky za tohle vlakno... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Bacha na to, jak se identifikují některé čínské boxy. 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. května 2024 23. kvě Abych tam taky něco viděl, je potřeba čekat? Nebo udělat reset TV účtu/změnu hesla k TV? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.