Odesláno 23. května 2024 23. kvě před 3 hodinami, retron napsal: No tak mě se sice objevila připojená zařízení 1/10, ale pro jistotu mi zase zmizely CA moduly 😅 Totez CA nevidim -takze ted pro zmenu neudelam obnoveni prg. nabidky... Ale je aspon videt, ze se pokousi na tom delat a snad se i podari... -nadeje odchazi posledni... před 51 minutami, Technikus napsal: Abych tam taky něco viděl, je potřeba čekat? Nebo udělat reset TV účtu/změnu hesla k TV? -ja nedelal nic , po zachyceni info zde sem koukl a je to tam... - - - CI O-va
Odesláno 24. května 2024 24. kvě Předpokládám, že by toto téma mohlo být jako reakce k tomuto. Musím si zavolat na Vodafone linku pro nějaký reset účtu /zařízení, abych něco viděl u svého účtu? Stále vidím 0/10. Upraveno 24. května 2024 24. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. června 2024 6. čvn Centrum péče @TechnikusJen doplním - bohužel to kompletně dořešené není a stále na tom pracujeme, proto se může stát, že se zařízení nadále nezobrazují. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 6. června 2024 6. čvn Ok, a pracuje se soubezne i na obnoveni prg. nabidky? nebo ted primarne na zobrazovani zarizeni a az pote na obnovovani pres int.samoobsluhu? - - - CI O-va
Odesláno 7. června 2024 7. čvn Centrum péče Na tom se pracuje souběžně, ano. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 9. června 2024 9. čvn Autor Vodafone Station Wi-Fi 6 máte někdo taky problém ,že v Můj Vodafone se vůbec neobjeví jako zařízení .Internet funguje ,,ale co mám za modem a kolik mám platit i rychlost chybí informace.Řešeno a požadavek uzavřený bez opravy. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. června 2024 9. čvn mě se vše ukazuje Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 9. června 2024 9. čvn Vidím ho jak na webu, tak v aplikaci. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. června 2024 10. čvn Autor Marek-26 když jsem to řešil po telefonu .Tak paní řekla ,že se to nepropsalo a konec . NÁZEV POŽADAVKU: TYP POŽADAVKU:Samoobsluha Můj VF STAV POŽADAVKU:Zrušeno Upraveno 10. června 2024 10. čvn uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. června 2024 10. čvn Modem byl dodán nedávno, nebo už je to dýl? Jsem zvyklý, že při změnách v průběhu měsíce občas Můj Vodafone ukazuje kdecos a v pořádku to bývá od nového fakturačního období. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.