Odesláno 23. května 2024 23. kvě před 3 hodinami, retron napsal: No tak mě se sice objevila připojená zařízení 1/10, ale pro jistotu mi zase zmizely CA moduly 😅 Totez CA nevidim -takze ted pro zmenu neudelam obnoveni prg. nabidky... Ale je aspon videt, ze se pokousi na tom delat a snad se i podari... -nadeje odchazi posledni... před 51 minutami, Technikus napsal: Abych tam taky něco viděl, je potřeba čekat? Nebo udělat reset TV účtu/změnu hesla k TV? -ja nedelal nic , po zachyceni info zde sem koukl a je to tam... - - - CI O-va
Odesláno 24. května 2024 24. kvě Předpokládám, že by toto téma mohlo být jako reakce k tomuto. Musím si zavolat na Vodafone linku pro nějaký reset účtu /zařízení, abych něco viděl u svého účtu? Stále vidím 0/10. Upraveno 24. května 2024 24. kvě uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. června 2024 6. čvn Centrum péče @TechnikusJen doplním - bohužel to kompletně dořešené není a stále na tom pracujeme, proto se může stát, že se zařízení nadále nezobrazují. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 6. června 2024 6. čvn Ok, a pracuje se soubezne i na obnoveni prg. nabidky? nebo ted primarne na zobrazovani zarizeni a az pote na obnovovani pres int.samoobsluhu? - - - CI O-va
Odesláno 7. června 2024 7. čvn Centrum péče Na tom se pracuje souběžně, ano. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 9. června 2024 9. čvn Autor Vodafone Station Wi-Fi 6 máte někdo taky problém ,že v Můj Vodafone se vůbec neobjeví jako zařízení .Internet funguje ,,ale co mám za modem a kolik mám platit i rychlost chybí informace.Řešeno a požadavek uzavřený bez opravy. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 9. června 2024 9. čvn mě se vše ukazuje Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 9. června 2024 9. čvn Vidím ho jak na webu, tak v aplikaci. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. června 2024 10. čvn Autor Marek-26 když jsem to řešil po telefonu .Tak paní řekla ,že se to nepropsalo a konec . NÁZEV POŽADAVKU: TYP POŽADAVKU:Samoobsluha Můj VF STAV POŽADAVKU:Zrušeno Upraveno 10. června 2024 10. čvn uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. června 2024 10. čvn Modem byl dodán nedávno, nebo už je to dýl? Jsem zvyklý, že při změnách v průběhu měsíce občas Můj Vodafone ukazuje kdecos a v pořádku to bývá od nového fakturačního období. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.