Marek-26 Odesláno 29. června Sdílet Odesláno 29. června @mirek.123Tohle není o exkluzivitě, to je prostě něco navíc k partnerství/sponzorství. Jinak Vodafone žádný svůj exklusivní kanál mít nemůže, byla to podmínka regulátorů při slučování s UPC (nevím, jakou má časovou platnost). 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnone Odesláno 30. června Sdílet Odesláno 30. června KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Jediná vada je, že to musíte shlédnout do 7 dní. Ale zdá se, že filmy budou cyklovat několikrát za sebou, tím by se lhůta prodloužila. Nebo nahrát v DVBC až pojede. VF nemá žádnou exkluzivitu, kanál je i na jiných streamech. 5 Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 30. června Sdílet Odesláno 30. června Citovat KVIFF TV je jedna z mála pozitivních změn u VF. Kvalitní filmy nezprzněny dabingem. Sice jsem už některé viděl, třeba skvělý Dead Man, ale budu se těšit na další. Filmový klub pro náročnější. Není to kanál pro diváky Novy a Primy. Naprostý souhlas. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 2. července Autor Sdílet Odesláno 2. července (upraveno) Kviff.TV Channel je součástí kabelové sítě Vodafone https://www.mediaguru.cz/clanky/2024/07/kviff-tv-channel-je-soucasti-kabelove-site-vodafone/ 762 MHz ,6900, QAM 64, ruční ladění Upraveno 2. července uživatelem Pavel m 1 2 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeneHawkins Odesláno 4. července Sdílet Odesláno 4. července V 28. 6. 2024 v 20:54, Barbucha napsal: Posun zvuku uz vypada ok, zbyva jen caste zaskobrtnuti Nedá se to poslouchat. V pravidelných intervalech několika vteřin se objeví červený kroužek, jak načítá, a na vteřinu se zastaví a škytne. Citovat Start Basic Základní Huawei B2338-168 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neurotic Odesláno 14. července Sdílet Odesláno 14. července Mně zase na KVIFF.TV v pravidelných intervalech vypadne na sekundu zvuk. Sice je většina filmů s titulky, za což jsem rád, ale ty výpadky jsou otravné. 1 Citovat Start - Základní, Sport, Cinema CA modul Prachatice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOSSík Odesláno 1. října Sdílet Odesláno 1. října Dnes - 1.10.2024, jsem na kabelu naladil KVIFF.TV CHANNEL… … no a místo filmu, který je uveden v EPG (21:14 - 22:30 Tísňové volání), vidím jen statický obraz s názvem kanálu. Stejné to je i v aplikaci VodafoneTV. Zkusil jsem si zpětně pustit i předchozí pořad (Království - Část osmá: Pandemorium) a mohl jsem tak sledovat to samé - obraz s názvem kanálu… Dnes jsem tedy na tomto filmovém kanálu mohl shlédnout s občasnými výpadky zvuku jen upoutávky. Takto si exkluzivní filmový kanál nepředstavuji. Snad se to brzy zlepší. Dnes - 2.10.2024, stejný stav: Místo filmu Tísňové volání - podle EPG 14:44 - 16:09, jen statický obrázek s názvem kanálu… … kdyby k tomu byla aspoň nějaká hudba 😄 1 Citovat Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOSSík Odesláno 3. října Sdílet Odesláno 3. října Dnes - 3.10.2024, film Kanáři - podle EPG 20:54 - 22:28. Zhruba po hodině filmu naskočil známý statický obraz s názvem kanálu… Takže z filmu zase nic 1 Citovat Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 4. října Sdílet Odesláno 4. října Tento kanál je nepoužitelný. Buď se obraz seká, nebo nesedí zvuk a nebo nesedí epg. Smazal jsem ho. 4 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BOSSík Odesláno 4. října Sdílet Odesláno 4. října (upraveno) Ano - epg nesedí, pořady (filmy) začínají o několik minut později… S tím se dá ale žít 😄 Horší je, že: A. místo pořadu (filmu) běží celou dobu jen statický obraz s názvem kanálu, nebo B. pořad (film) začne a i doběhne, ale je přerušován stejným statickým obrázkem, nebo C. pořad (film) začne, je přerušován a už vůbec nedoběhne - běží jen známý statický obraz s názvem kanálu. Zatím jsem na kviff.tv channel nenarazil na jediný pořad (film), u kterého nenastala ani jedna z výše uvedených eventualit. Je to kanál pro ostudu jak poskytovatele obsahu, tak i pro Vodafone. Doufám, že se to zlepší, protože filmy, které tam v epg slibují jsou kvalitní a pro mě zajímavé. Pokud se to nezlepší, tak bych Vodafone doporučil, aby ten kanál vyřadil z nabídky. Upraveno 4. října uživatelem BOSSík Citovat Basic Red Basic ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Domácnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.