Odesláno 15. července 2024 15. čvc Centrum péče @ludekUPCPěkný den, díky za zprávu, info k přehledu frekvencí jsem kolegům předal. Co se týká programového přehledu na webu, tak vy v obrázku máte většinu regionálně vysílaných stanic - ty najdete ve speciálním PDF na https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/vtv-regiony.pdf. V přehledu programů nejsou, protože nejsou dostupné pro všechny zákazníky. Jinak jsem našel 2 chybné údaje (TV1000 a Extreme Sports), tak jsem požádal o opravu. Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 15. července 2024 15. čvc Chyba je i v regionálním přehledu: Kroměříž je připojená ze severní větve, jsou zde šířeny programy TVP, Tv Beskyd jak je uvedeno a ještě TV Polar (dvb-c). Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Odesláno 20. července 2024 20. čvc Autor Stále nejsou v přehledu Vodafone TV uvedeny programy (mám je v boxu): CCTV 4 HD prog.č. 183 a CGTN Documentary HD prog.č. 184. Také není opravena pozice programu TV1000 Russkoje Kino č. prog. 186. Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 20. července 2024 20. čvc ono by to chtělo i zkontrolovat rádia jestli vůbec co jsou v EPG zapsaná vysílájí.Protože všechna nejsou funkčí . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 29. července 2024 29. čvc Autor Týdny utíkají a stále není opraven přehled programů Vodafone TV, Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. září 2024 23. zář Autor Zajímalo by mě, proč není frekvenční přehled DVB-C seřazen podle kmitočtů a pak ID, tak jak uvádím v přiloženém souboru. Tam jsem také uvedl některé rozdíly mezi uváděným frekvenčním přehledem a tím co mi ukazuje moje TV. Frekvenční přehled DVB-C.pdf Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 23. září 2024 23. zář To řazení multiplexů vychází z historického vývoje DVB-C v kabelu, proto už to dnes nemusí nedávat smysl, ale všichni jsou na to zvyklí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. září 2024 27. zář Autor Mám jen dotaz, proč je v PDF přehledu programů podle balíčků stále uveden program 135 Nickelodeon Ukraine (nebo bude znovu zařazen). Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 30. září 2024 30. zář Centrum péče @ludekUPCDíky za upozornění, požádal jsem o opravu (smazání). Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice
Odesláno 3. října 2024 3. říj Autor V regionálním přehledu programů (pro Prahu resp středočeský kraj) asi chybí v příloze uvedené programy Upraveno 3. října 2024 3. říj uživatelem ludekUPC nepovedl se mi vložit obrázek Super - Základní, Family, Sport CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.