Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 15. července Centrum péče Sdílet Odesláno 15. července @ludekUPCPěkný den, díky za zprávu, info k přehledu frekvencí jsem kolegům předal. Co se týká programového přehledu na webu, tak vy v obrázku máte většinu regionálně vysílaných stanic - ty najdete ve speciálním PDF na https://static.vodafone.cz/cp/docs/tv/vtv-regiony.pdf. V přehledu programů nejsou, protože nejsou dostupné pro všechny zákazníky. Jinak jsem našel 2 chybné údaje (TV1000 a Extreme Sports), tak jsem požádal o opravu. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza B Odesláno 15. července Sdílet Odesláno 15. července Chyba je i v regionálním přehledu: Kroměříž je připojená ze severní větve, jsou zde šířeny programy TVP, Tv Beskyd jak je uvedeno a ještě TV Polar (dvb-c). Citovat Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 20. července Autor Sdílet Odesláno 20. července Stále nejsou v přehledu Vodafone TV uvedeny programy (mám je v boxu): CCTV 4 HD prog.č. 183 a CGTN Documentary HD prog.č. 184. Také není opravena pozice programu TV1000 Russkoje Kino č. prog. 186. 1 Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 20. července Sdílet Odesláno 20. července ono by to chtělo i zkontrolovat rádia jestli vůbec co jsou v EPG zapsaná vysílájí.Protože všechna nejsou funkčí . Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 29. července Autor Sdílet Odesláno 29. července Týdny utíkají a stále není opraven přehled programů Vodafone TV, Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 23. září Autor Sdílet Odesláno 23. září Zajímalo by mě, proč není frekvenční přehled DVB-C seřazen podle kmitočtů a pak ID, tak jak uvádím v přiloženém souboru. Tam jsem také uvedl některé rozdíly mezi uváděným frekvenčním přehledem a tím co mi ukazuje moje TV. Frekvenční přehled DVB-C.pdf 1 Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. září Sdílet Odesláno 23. září To řazení multiplexů vychází z historického vývoje DVB-C v kabelu, proto už to dnes nemusí nedávat smysl, ale všichni jsou na to zvyklí. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 27. září Autor Sdílet Odesláno 27. září Mám jen dotaz, proč je v PDF přehledu programů podle balíčků stále uveden program 135 Nickelodeon Ukraine (nebo bude znovu zařazen). 1 Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 30. září Centrum péče Sdílet Odesláno 30. září @ludekUPCDíky za upozornění, požádal jsem o opravu (smazání). Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludekUPC Odesláno 3. října Autor Sdílet Odesláno 3. října (upraveno) V regionálním přehledu programů (pro Prahu resp středočeský kraj) asi chybí v příloze uvedené programy Upraveno 3. října uživatelem ludekUPC nepovedl se mi vložit obrázek Citovat Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.