KamiKira1116 Odesláno 10. června Sdílet Odesláno 10. června Dobrý den. Mám furt výpadky Internetu, jak Wi-Fi, tak pevný. Prostě mně se to vypne celý na 10-20 minut a zase naskočí a po nějaké době zase vypadne. Nevím co s tím dělat a jak na to. Citovat Premium Super+ Základní Vodafone Station WiFi 6 Arménská 1360/7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. června Sdílet Odesláno 12. června Kontaktujte Vodafone telefonicky ať se vám na to mrknou přes vzdálenou diagnostiku jestli nemáte problém se signálem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clientpascontent Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července I have the same problem in Prague 10 (Krymská). For a month now, my internet has been mowed every hour for 20 minutes. Day and night. The technicians told us that there was some "upgrade" going on in this area, It was only supposed to last 2 weeks. There is no communication on their website. It's really annoying Citovat Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Prague 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 17. července Sdílet Odesláno 17. července Nikdy jsem to nesledoval, ale to vždy píší vyřešení výpadku na celý týden? Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. července Sdílet Odesláno 17. července V případě upgrade sítě ano, probíhá v lokalitě cca týden. Ale v rámci týdne je jeden delší výpadek (2 až 4 hodiny) a 1 až 2 kratší výpadky do půl hodiny. Ty kratší se moc nedají plánovat konkrétně, záleží jak to v terénu zrovna přijde. Tím, že je ten výpadek na celý týden si jako zákazník Vodafone můžu aktivovat neomezená data na celou délku výpadku. 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 14. září Sdílet Odesláno 14. září Žádná služba nefunguje od včera cca 12;30. Výpadek jsem hlásil v 14, potom v 18 a 20 hodin. Stále mi tvrdili, že žádný výpadek nemají hlášen. Na stránkách taky ani slovo o výpadku. Opravdu skvělá podpora... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Tak internet fungoval pár hodin a od půlnoci už zase 13 hodin bez internetu. Předtím dokonce cca 27 hodin... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Tak se nejedná o výpadek ve smyslu nějaké větší závady 😉 Ostatní okolo zřejmě jedou. I když teď kdo ví, vzhledem k situaci. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září Praha 9 funguje , ale v pátek byl často mikro výpadek Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. září Sdílet Odesláno 15. září U nás to stejné, taky Líšeň, stačilo aby párkrát na chvíli vypadl elektrický proud a od včerejšího podvečera internet ani TV ještě doteď nejede a den předtím se opakovalo to samé, to nejely služby celé odpoledne až do večera, mě osobně je to fuk, já na televizi moc nekoukám a na mobilu si zapnu data. Jen by mě zajímalo kde je problém, jestli spadla jen nějaká ochrana, nebo někde něco vyhořelo ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.