Odesláno 16. června 2024 v 15:0816. čvn 2024 Měl jsem Samsung S22 a vypadával mi signál - z plného signálu najednou jedna čárka a Edge, což znamená, že se mi hovor ukončí a/nebo přestane přehrávat video/hudba z telefonu. Samsung mi záruku neuznal, Vodafone mi vyměnili simku a problém trval nadále. Tak jsem koupil iPhone 15 a pokračuje úplně stejný problém. Odpojení od mobilní sítě (tzn. nejdou data ani hlas). Opět jsem vyměnil SIMku (nový plastik) a děje se to znovu. Děje se to i když nejsem k žádné wifi síti ani nějakému bluetooth zařízení (auto, sluchátka). Prostě jedna čárka, Edge a konec. Už nevím co mám dělat - jediné, co mě napadá je přejít k jinému operátorovi. Prosím poraďte. - - - - Praha
Odesláno 17. června 2024 v 06:5717. čvn 2024 Autor Měl jsem Samsung S22 a vypadával mi signál. Prostě z plného signálu najednou jedna čárka a Edge, což znamená rozpojení volání a/nebo ukončení přehrávání online audia/videa. Samsung řekl, že závada se mu neprojevila, Vodafone mi vyměnil SIMku za jinou (jiný plastik). Bohužel problém pokračoval. Tak jsem telefon prodal a koupil iPhone 15, jenže problém pokračuje úplně ve stejné podobě. Opět jsem vyměnil SIMku, ale stále stejný problém. Už nevím, co mám dělat, přemýšlím o změně operátora, protože nic jiného už mě nenapadá. Poradíte? - - - - Praha
Odesláno 17. června 2024 v 07:4117. čvn 2024 Jsou to stále stejná místa, odkud se telefonuje, nebo napříč republikou, kdekoliv? To Edge se mi tam úplně nelíbí. Jsou někdy spolu na stejném místě přítomni lidi s dalšími telefony, stejným či jiným operátorem? Co mají oni - signál a datové pokrytí? Upraveno 17. června 2024 v 07:4317. čvn 2024 uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. června 2024 v 07:5517. čvn 2024 Autor Jsou to různá místa. Včera cesta z Polska do ČR, tzn. jistě to bylo i více různých BTS a stále se to děje. - - - - Praha
Odesláno 17. června 2024 v 08:0317. čvn 2024 V telefonech je režim sítě něco jako: 5G/LTE/3G/2G (automaticky připojit) ? Upraveno 17. června 2024 v 08:0317. čvn 2024 uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. června 2024 v 08:2217. čvn 2024 Autor Ano je, to už mi radili na prodejně. I když napevno nastavím např. LTE, tak se problém děje znovu. Doplním, že primárně je problém na místech, kde dochází k předání na BTSkách. Tzn. na vybraných okrajových lokalitách, kde se signál více překrývá a nebo samozřejmě za jízdy autem, kde každých pár minut (každých pár kilometrů) jsem na jiném vysílači. Přitom s sebou vozím ještě další telefon s předplacenou Vodafone SIMkou a tam se tento problém neděje... - - - - Praha
Odesláno 17. června 2024 v 12:4217. čvn 2024 Viděl bych to na problém se SIM. Měl jsem podobný problém u T-Mobile a výměna SIM pomohla. Super Start Základní Vodafone Station WiFi 5 Šumperk
Odesláno 17. června 2024 v 13:5717. čvn 2024 Autor Díky za radu, ale SIMka byla měněna už 2x a nepomohlo to 😞 - - - - Praha
Odesláno 17. června 2024 v 15:0717. čvn 2024 A dělá to doma, i v autě i venku mimo auto ? Zkusil bych tam dát na zkoušku SIM kartu od nějakého jiného operátora Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. června 2024 v 15:1917. čvn 2024 Autor Dělá to primárně v autě. Pokud jsem na jednom místě, tak to nedělá. - - - - Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.