thornung Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Nedavno se tu probiralo a vyzdvihovala kvalita obrazu pres DVB-C. Bohuzel to co ted vidim na CT Sport u fotbalu to je nekoukatelny des. Vodafone - DVB-C: iVysilani: O2TV: Za me teda nejkvalitnejsi O2TV, iVysilani a nakonec az Vodafone v DVB-C. Dost by me zajimalo co se deje se signalem v DVB-C, tohle podle me neni uplne normalni. Ani se na to moc neda koukat, jak vsechny hrany v obraze poskakuji. (Jako DVB-C prijimac pouzivam set-top box Vodafone TV v2. Ostatni TV kanaly timto netrpi.) 1 Citovat 500 Mb/s - Komfort VTV Set-Top-Box 2G_A, COMPAL CH7465LG Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června No před chvílí se vysílali Události v regionech, to znamená že v té době se v jednom multiplexu současně vysílá 9 HD kanálů, což je strašně moc a na sportovních kanále kde je potřeba vyšší datový tok je to pak vidět, Tak mě teď napadlo jak v tu chvíli vypadá obraz přes OTT, jako že by sis pustil ten sport zpětně a posunul ho úplně dopředu, takže bys tam měl nějaké půlminutové zpoždění, ale obraz by byl možná lepší ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června @thornungTo na to nesmíš koukat tak z blízka 😄 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thornung Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června Na ty zpropadeny "Události v regionech" jsem zapomel, pravda. Zpetne shlednuti je lepsi, ale teda kvalita porad z tech 3 nejhorsi: před 3 minutami, Sparrow napsal: @thornungTo na to nesmíš koukat tak z blízka 😄 Bohuzel tohle je videt i z dalky, pravda mohl jsem si koupit mensi televizi. 😄 Citovat 500 Mb/s - Komfort VTV Set-Top-Box 2G_A, COMPAL CH7465LG Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) Nj, mám garsonku a cokoliv nad 80" (FHD) se mi tam mezi PC , 3D tiskárnu a strom pro kocoura prostě nevejde. Ale koukám na to z max 3m tak to nevadí. Ale TV mám stejně jen jako zvukovou kulisu. Upraveno 21. června uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thornung Odesláno 21. června Autor Sdílet Odesláno 21. června Tak to ja mam velikost mensi. 65" ale je to 4K Neo QLED Citovat 500 Mb/s - Komfort VTV Set-Top-Box 2G_A, COMPAL CH7465LG Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) Sorry, já vůl jsem tam dal palce a né cm 😄 mám 32" 80" ve FHD musí být schizofrenie 🙂 Upraveno 21. června uživatelem Sparrow 2 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r2d2 Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Jsem si říkal, který masochista by dobrovolně měl 80" v FHD a kdo by vůbec tuhle monstrositu vyrobil 😂Ale každopádně - vzdálenost / úhlopříčka / rozlišení má docela jasná pravidla, resp. doporučení - https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship 3m vzdálenost na 32" TV - to má sotva cenu 720p oproti 480p, takže tam se asi fakt ztratí ledasco a i ta TV mazanice možná vypadá v pohodě 🙂 Ale jinak komprese TV obrazu je vidět i na malé obrazovce (dokonce i na iPadu :)). Ale k tématu VF DVB-C a O2TV - já jsem před nějakou dobou přešel právě k O2TV, řekl bych, že kvalita je lepší, než jsem čekal ale rozhodně to není upgrade vůči DVB-C alespoň u sportovních kanálů, které jako jediné sleduji. 19 minutes ago, thornung said: Tak to ja mam velikost mensi. 65" ale je to 4K Neo QLED Tak pokud na ten přístroj nekoukáte ze zahrady či ulice, tak u téhle TV bude kompromis cokoliv krom nativního UHD Bluray 😂 Citovat Premium - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Vím, s těmi 3m jsem si trošku zapřeháněl . To je když jsem v kuchyni a otočím se. 98% na to koukám cca 1,5m . Ale jak říkám mám to u PC jako kulisu ( CT24 ) nebo k usínání ( myslím NOVA FUN, BigTheory atd ) Na filmy a sport se v klidu kouknu na NTB v práci nebo hospodě. 😄 Nejsem nějak extra konzument. A nechci další krabici a dálku. Stačí, že mi občas zapadne DO od televize zapadne mezi matrace, nemůžu jí najít a musim TV vypínat přes mobil 🙂 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 21. června Sdílet Odesláno 21. června Tak jestli je O2TV lepší než DVB-C tak muselo jít O2 hodně nahoru nebo DVB-C brutálně dolu. Když jsem to porovnával pár let zpět byl rozdíl tristní. 1 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.