PaegasRobin777 Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Nefunguje to je to k ničemu. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Pořád nerozumím v čem máš konkrétně problém. Do mobilní aplikace jsem se teď zkoušel přihlásit, chtělo to po mně jako vždy otisk prstu a pak zadat přihlašovací heslo, což jinak běžně nechce, tak jsem ho zadal a do aplikace se normálně přihlásil, při dalším přihlášení už to heslo nechtělo a stačil opět otisk prstu. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Zadávat v mobilu přihlašovací heslo, které člověk nikde běžně uložené nemá, to je taky "paráda", hlavně pokud jde o heslo nějaké extra silné. Tak aspoň, že VF to dementní přihlašování spustil právě dneska, kdy má svátek Oskar, to se bude dobře pamatovat tento památný den ... 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Po zadání e-mailu,hesla a ověřovacího kódu to hodí znovu na zadání kolem dokola. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna (upraveno) Asi máš někde něco jinak. Aplikace na mobilu ani tabletu po mně v tuto chvíli nechce SMS ověření. Na webu ano. Hesla do aplikací, tedy i do Můj Vodafone lze uložit do Google účtu /Správce hesel, editovatelný třeba přes Chrome. Nejen tedy do webového přístupu, ale i do nainstalovaných aplikací. Otázku bezpečnosti už nechám na každém z Vás. Upraveno 1. srpna uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Prostě kolem dokola. Nejde to. Spoiler Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 1. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 1. srpna @PaegasRobin777Podle těch screenů jste si už nový způsob přihlášení zřejmě nastavil. Takže by mělo stačit se s novými údaji do aplikace přihlásit. Zkuste ji případně odinstalovat, znovu nainstalujte a přihlaste se pomocí e-mailu a hesla. Pokud byste ještě nový způsob neměl nastavený a v aplikaci se vám to nedařilo, zkuste to přes webový prohlížeč na https://www.vodafone.cz/muj. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Co to nastavení přihlášení e-mailem, nastavení hesla provést přes web? Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Přes web to jde,ale přes appku to prostě nejde. Prostě už jsem to 2x přeinstaloval nejde,tak nejde. 1) Zadám e-mail a heslo. 2) Zadám kód u Apple iPhone 13 z SMSky. 3) Naskočí logo překrývajícími výsledek. 4) Zase znovu. Zadejte e-mail. 5) Heslo. 6) Opět Kód.Furt dokola. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Tak to zatím nech bejt, dneska je první den co to zprovoznili a je možné že tam mají nějakou chybičku, já to vždycky dělám tak, že když něco nefunguje a není to pro mě životně důležité, tak to neřeším počkám několik dní a většinou to pak samo začne fungovat, pro urychlení to můžeš nahlásit přes webový formulář na Vodafone. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.