Odesláno 20. srpna 2024 v 11:0120. srp 2024 Hele… Nezkoušel jsem 🙂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 20. srpna 2024 v 13:2720. srp 2024 No tvl. To už je skoro na vydání příručky "Jak se přihlásit do Vodafone" 😄 Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 20. srpna 2024 v 18:0720. srp 2024 před 6 hodinami, CableG napsal: Hele… Nezkoušel jsem 🙂 Hele... Vyzkousejte ! No ale ted vazne, jo todle zabralo, i kdyz vyskoci tohle ↓↓↓ upozorneni... -takze mit u sebe po ruce hesla, mail a telefon a da se to. Takze nyni opet 4x pod kontrolou... Zde(prtscr cele str. 2645x648 -tak nevim jak se s tim vlozenim popere ) jak jsem psal rano videt (sipka) ↓↓↓ kde by se melo zmenit cislo pro 2nd prihlasovani -to jsem zvedav.)) Dekuji VF za zabavu o kterou jste se mne po temer ctvrstoleti postarali abych obslouzil co treba... Pamatujete jak se za dob oskara dala volat podpora kdykoli? jeden byl schopny vec vyresit i o pulnoci. Bajecny pokrok ve sluzbach... Hlavne ze mame AI a TOBiho. - - - CI O-va
Odesláno 20. srpna 2024 v 18:4920. srp 2024 @CableGdik za repost prispevku. 😄 @pan Novaku me se to chovalo trosku jinak, ale vysledek byl podobny (jsem administrator uctu, ktery neni napsany na moje jmeno, a ktery nema zadneho jineho administratora). Kdyz jsem dnes mluvil s operatorem, nejdriv mi asi 10 minut tvrdil, ze to nejde, a pak nekde vyhrabal tenhle postup - a hle. Skoro vyreseno. (Stejne nechapu, proc kazda SSO identita musi mit unikatni telefonni cislo. To vymyslel nejaky koumak...) A taky nerozumim tomu, proc je tenhle postup neverejny. Upraveno 20. srpna 2024 v 18:5020. srp 2024 uživatelem zajdee - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 20. srpna 2024 v 20:2420. srp 2024 Asi je to nějaká novinka, mně propojovali účty tak, že u toho připojovaného nastavili stejný e-mail jako u toho funkčního. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 23. srpna 2024 v 17:1423. srp 2024 vyšla aktualizace můj vodafone na iOS Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 23. srpna 2024 v 19:5223. srp 2024 @Ondra - Vodafoneje nějaký zásadní důvod pro to, aby email a pak heslo bylo na odlišné doméně? Dělá to zásadní problém správcům hesel a tedy spíše snižuje bezpečnost... Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost
Odesláno 24. srpna 2024 v 10:3724. srp 2024 @Vulvadá se to obejít, když klikneš dole na: Ještě nemám Přihlášení do Vodafonu. Vytvořit A pak nahoře na: Používáte již Přihlašování e-mailem? Přihlásit Pak už se ti otevře formulář kam můžeš normálně zadat své přihlašovací údaje, které máš uložené v prohlížeči a pokračovat na další krok zadáním kódu z SMS. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. srpna 2024 v 15:0024. srp 2024 @Vulvamyslí doménu, na které běží přihlašování - jméno se zadává na webu v doméně vodafone.cz a heslo se už zadává na webu v doméně vodafone.com. Já to ve správci hesel obešel ručním přidáním jména a hesla pro vodafone.com (na vodafone.cz jsem ho měl zadané už od původního vytvoření účtu) a vyplňování hesla mi tak funguje, ale ideální to zrovna moc není, to je pravda. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 24. srpna 2024 v 15:1224. srp 2024 Já to samozřejmě chápu, taky jsem se s tím potýkal, ale objevil jsem že stačí kliknout na ty dva uvedené odkazy a dostaneš se na formulář kde už můžeš vyplnit jméno i heslo součastně které máš uložené v prohlížeči. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.