CableG Odesláno 20. srpna Sdílet Odesláno 20. srpna Hele… Nezkoušel jsem 🙂 2 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 20. srpna Sdílet Odesláno 20. srpna No tvl. To už je skoro na vydání příručky "Jak se přihlásit do Vodafone" 😄 2 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan Novak Odesláno 20. srpna Sdílet Odesláno 20. srpna před 6 hodinami, CableG napsal: Hele… Nezkoušel jsem 🙂 Hele... Vyzkousejte ! No ale ted vazne, jo todle zabralo, i kdyz vyskoci tohle ↓↓↓ upozorneni... -takze mit u sebe po ruce hesla, mail a telefon a da se to. Takze nyni opet 4x pod kontrolou... Zde(prtscr cele str. 2645x648 -tak nevim jak se s tim vlozenim popere ) jak jsem psal rano videt (sipka) ↓↓↓ kde by se melo zmenit cislo pro 2nd prihlasovani -to jsem zvedav.)) Dekuji VF za zabavu o kterou jste se mne po temer ctvrstoleti postarali abych obslouzil co treba... Pamatujete jak se za dob oskara dala volat podpora kdykoli? jeden byl schopny vec vyresit i o pulnoci. Bajecny pokrok ve sluzbach... Hlavne ze mame AI a TOBiho. Citovat - - - CI O-va Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajdee Odesláno 20. srpna Sdílet Odesláno 20. srpna (upraveno) @CableGdik za repost prispevku. 😄 @pan Novaku me se to chovalo trosku jinak, ale vysledek byl podobny (jsem administrator uctu, ktery neni napsany na moje jmeno, a ktery nema zadneho jineho administratora). Kdyz jsem dnes mluvil s operatorem, nejdriv mi asi 10 minut tvrdil, ze to nejde, a pak nekde vyhrabal tenhle postup - a hle. Skoro vyreseno. (Stejne nechapu, proc kazda SSO identita musi mit unikatni telefonni cislo. To vymyslel nejaky koumak...) A taky nerozumim tomu, proc je tenhle postup neverejny. Upraveno 20. srpna uživatelem zajdee 2 1 Citovat - - - Compal, 3xCA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 20. srpna Sdílet Odesláno 20. srpna Asi je to nějaká novinka, mně propojovali účty tak, že u toho připojovaného nastavili stejný e-mail jako u toho funkčního. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 23. srpna Sdílet Odesláno 23. srpna vyšla aktualizace můj vodafone na iOS Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vulva Odesláno 23. srpna Sdílet Odesláno 23. srpna @Ondra - Vodafoneje nějaký zásadní důvod pro to, aby email a pak heslo bylo na odlišné doméně? Dělá to zásadní problém správcům hesel a tedy spíše snižuje bezpečnost... Citovat Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. srpna Sdílet Odesláno 24. srpna @Vulvadá se to obejít, když klikneš dole na: Ještě nemám Přihlášení do Vodafonu. Vytvořit A pak nahoře na: Používáte již Přihlašování e-mailem? Přihlásit Pak už se ti otevře formulář kam můžeš normálně zadat své přihlašovací údaje, které máš uložené v prohlížeči a pokračovat na další krok zadáním kódu z SMS. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 24. srpna Sdílet Odesláno 24. srpna @Vulvamyslí doménu, na které běží přihlašování - jméno se zadává na webu v doméně vodafone.cz a heslo se už zadává na webu v doméně vodafone.com. Já to ve správci hesel obešel ručním přidáním jména a hesla pro vodafone.com (na vodafone.cz jsem ho měl zadané už od původního vytvoření účtu) a vyplňování hesla mi tak funguje, ale ideální to zrovna moc není, to je pravda. 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. srpna Sdílet Odesláno 24. srpna Já to samozřejmě chápu, taky jsem se s tím potýkal, ale objevil jsem že stačí kliknout na ty dva uvedené odkazy a dostaneš se na formulář kde už můžeš vyplnit jméno i heslo součastně které máš uložené v prohlížeči. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.