Maus Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna Od té doby co se přihlašuji do tohoto super nápadu emailem, mám schránku zasr...jen spamy Super nápad jak ochránit osobní údaje klientů. Citovat Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone TV Premium Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vulva Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna před 20 hodinami, tomus napsal: @Vulvadá se to obejít, když klikneš dole na: Ještě nemám Přihlášení do Vodafonu. Vytvořit A pak nahoře na: Používáte již Přihlašování e-mailem? Přihlásit Pak už se ti otevře formulář kam můžeš normálně zadat své přihlašovací údaje, které máš uložené v prohlížeči a pokračovat na další krok zadáním kódu z SMS. To ovšem není úplně ideální řešení, protože takový odkaz se nedá uložit do záložek, je tam pro každou seanci unikátní hash (claims část). Citovat Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station WiFi 6, CA modul localhost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bnone Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna Mám přihlašování mailem už od sloučení už od začátku, kdy se na to kdysi přešlo (sloučení s UPC?) a spam pořád minimální, skoro žádný. A to ten email je rozdán všude možně, určitě desítky webů. Myslím, že problém bude spíše u vás na počítači, vir apod., nebo jste ten email zadal i do nějaké podezřelé služby, z VF to asi neuniklo. 1 Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefeVarga Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna 17 hours ago, CableG said: @Vulvamyslí doménu, na které běží přihlašování - jméno se zadává na webu v doméně vodafone.cz a heslo se už zadává na webu v doméně vodafone.com. Já to ve správci hesel obešel ručním přidáním jména a hesla pro vodafone.com (na vodafone.cz jsem ho měl zadané už od původního vytvoření účtu) a vyplňování hesla mi tak funguje, ale ideální to zrovna moc není, to je pravda. Souhlasím, není to úplně ideální řešení. Je zvláštní, že se přihlašování rozdělí mezi dvě různé domény. Mohlo by to uživatele zmást a správci hesel s tím mají problém. Doufejme, že Vodafone tuto situaci brzy vyřeší, aby bylo přihlašování jednodušší a přehlednější. Citovat Basic Basic+ Sport TP-Link Archer VR2100 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna A co vám chodí za e-maily? Mám přihlašování e-mailem už dlouho a do mailu mi chodí pravidelně snad jen vyúčtování a přijatá platba. Jednou měsíčně Vodafone zprávy. Ale třeba takové Allegro, to je spammer. Ti jsou schopni poslat za týden několik e-mailů. 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna Mailem se přihlašuji od migrace upc -> vf a žádný spam mi nechodí. Dokonce mám pocit, že mi už nechodí ani Vodafone zprávy 🙂 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. srpna Sdílet Odesláno 25. srpna před 13 hodinami, Maus napsal: Od té doby co se přihlašuji do tohoto super nápadu emailem, mám schránku zasr...jen spamy Super nápad jak ochránit osobní údaje klientů. Vodafone nebude ten důvod, proč vám chodí spamy. Možná by to chtělo být více konkrétnější. Z toho, co píšete asi většina z nás predikuje, že se nejedná o emaily od Vodafone. Jestli je myšlena komunikace od Vodafone, buď zapátrejte, co jste odklikal nebo se rovnou podívejte na nastavení/zavolejte do Vodafone a souhlasy upravte. Stačí se podívat, jaké jsou postihy za porušení GDPR, každého porušení či úniku se každá společnost bojí jako čert kříže a snaží se zajistit, aby k tomu nikdy nedošlo. 😉 3 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 26. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 26. srpna V 20. 8. 2024 v 20:49, zajdee napsal: A taky nerozumim tomu, proc je tenhle postup neverejny. Ten postup s přidáním dalšího zákaznického účtu ke stávajícímu e-mailovému přihlašování je zcela veřejný a oficiální 🙂 Najdete ho v návodu na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zmena-prihlasovani/ (červený bod číslo 2). Citovat @Ondra - Vodafoneje nějaký zásadní důvod pro to, aby email a pak heslo bylo na odlišné doméně? Dělá to zásadní problém správcům hesel a tedy spíše snižuje bezpečnost... @VulvaTechnický důvod tam je, protože toto technické řešení (přihlašování e-mailem s 2fázovým ověřením) se používá ve více zemích, kde Vodafone působí. V 25. 8. 2024 v 7:41, Maus napsal: Od té doby co se přihlašuji do tohoto super nápadu emailem, mám schránku zasr...jen spamy Super nápad jak ochránit osobní údaje klientů. @MausDobré odpoledne, e-mailové adresy, které zákazníci používají pro přihlašování e-mailem, určitě neposkytujeme třetím stranám, aby vás spamovaly. S tím to souviset nebude. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 27. srpna Sdílet Odesláno 27. srpna Hmm, tak se nám opět přepínání služeb v apce nějak rozsypalo ....🤧 snad to brzy zase zprovozní ... 🤔 1 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 27. srpna Sdílet Odesláno 27. srpna to už není možný když to Vodafone opraví tak to zase nefunguje 😞 proč to jednou nenechá Vodafone tak jak to bylo a stále dodává samé vylepšení které je horší 😞 @Ondra - Vodafoneřeší to již někdo prosím? @Iceman06tak už to zase funguje 😄 😮 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.