Odesláno 21. září 2024 21. zář přepínání služeb mi funguje, jen neukazuje relevantní informace...... u datového tarifu nejsou data..... 🤧😰 Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 22. září 2024 22. zář Při ztrátě telefonu se teď do Můj Vodafone nedostanu(!) • Dříve, když jsem ztratil telefon, přihlásil jsem se na web a zablokoval SIM. Pokud se našel, zase jsem ji oddblokoval. • Nyní potřebuji zjistit PUK, chtěl jsem se tedy, jako dříve, přihlásit do Můj Vodafone, kde je k nalezení. Ale ouha, ztratíte-li telefon nyní, do Můj Vodafone se nepřihlásíte, protože si na ztraceném telefonu nepřečtete SMS ověřovací kód. Závěr: Samoobsluha Můj Vodafone přišla o dost důležitou funkci, když se do ní bez telefonu (nebo při zablokované SIM) nedostanete. - - - - Hradec Králové
Odesláno 22. září 2024 22. zář V 28. 6. 2024 v 9:26, Ondra - Vodafone napsal: @Led20en24 Dobrý den, rozumím vaší připomínce, takové situace skutečně při dvoufázovém přihlašování mohou nastat, nicméně vyvažují to bezpečnostní výhody, které dvoufázové přihlašování přináší. A věřím, že to především nebude tak častá situace a setkáme se s ní jen výjimečně. I v případě, kdy ztratíte SIM kartu, máte možnosti, jak vše řešit. Například můžete využít mobilní aplikaci Můj Vodafone (pokud máte funkční mobil a používáte trvalé přihlášení s biometrikou), případně nám můžete bezplatně zavolat na Linku péče o zákazníky (800770077) a vše vám pomůžeme dořešit telefonicky. tady píšou, že to není problém! máte si zavolat na infolinku.... 🙄 proč dělat věci jednoduše, že ? to jsou ty případy, co tu Vodafone bagatelizoval a ouha .... Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 22. září 2024 22. zář Kdyby tam alespoň byla možnost "zapamatovat na tomto počítači", jako to většinou u MFA přihlášení bývá, tak by to bylo o dost méně otravné a řešilo by to i přihlášení při ztrátě telefonu (přihlášení alespoň na svém PC). Premium Fibre - Základní - Praha
Odesláno 2. října 2024 2. říj Milý Vodafone, opravdu musí uživatelé neustále dokola týden co týden sledovat na svých telefonech tuto hlášku o nemožnosti vstupu do aplikace Můj Vodafone? Nebo jen testujete klienty, co všechno vydrží a co si nechají líbit? .... Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 4. října 2024 4. říj Potvrzuji, že od rána se tam taky nemůžu dostat a včera odpoledne až na několikátý pokus z mobilu v apce. Na compu přes web to jde. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 4. října 2024 4. říj Android 14 a app Můj Vodafone v5.25.0 a jsem tam napoprvé. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. října 2024 4. říj mě přihlášení funguje app v iOS i Android Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 4. října 2024 4. říj Tento problém s přihlášením se objevuje dlouhodobě a víceméně nahodile většinou jen u části uživatelů bez ohledu na konfiguraci koncového zařízení (verze Android či app) 🤨 příčina bude tedy zjevně na vstupu ...... Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz
Odesláno 4. října 2024 4. říj V 22. 9. 2024 v 13:42, Iceman06 napsal: tady píšou, že to není problém! máte si zavolat na infolinku.... 🙄 proč dělat věci jednoduše, že ? to jsou ty případy, co tu Vodafone bagatelizoval a ouha .... No to byste se ale museli na tu linku taky dovolat .... někdy visím i 54 minut to dřív dojedu na pobočku . Premium Premium 5G ALLinONE Vodafone TV Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.