Adolf.Shitler Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna U Air Bank a FIO jde měnit tel. číslo v samoobsluze na webu úplně v pohodě a ověření je přes mobilní klíč v aplikaci v mobilu. U ČSOB se to pak řeší zpětným voláním z banky na nové číslo, a taktéž nutností potvrzení přes mobilní klíč v mobilu. Trvat na vlastnictví starého čísla už z logiky věci prostě nedává smysl, protože hodně lidí to původní číslo prostě nemá (typicky bylo třeba firemní a po odchodu z firmy ho zaměstnanec vrací firmě). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Mám i aplikace, ze kterých je potřeba certifikáty vyexportovat a přenést do nového zařízení a když se to neudělá a aplikace se smaže, tak jsou ty certifikáty nenávratně pryč. Ale to jsou opravdové bezpečnostní aplikace, ne dětský hrátky s smskama. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Takže Spořitelna která neumožňuje změnit číslo jinak než na pobočce je asi výjímkou. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Mohlo by ještě zafungovat vyplnění formuláře z jejich webu (https://www.csas.cz/cs/caste-dotazy/jak-zmenim-bezpecnostni-telefonni-cislo) a odeslání datovou schránkou. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) No, ta datovka by byla zpoplatněna 10 Kč. I tak je to levnější jak dopis nebo čas při cestě na pobočku, kor třeba při přítomnosti v zahraničí. Jinak zrovna ČS umí ověřit přes aplikaci George i telefonního bankéře. Tak by už nebyl nějaký extra problém zainteresovat do aplikace ověřovací notifikaci při hovoru s operátorem i u změny tel. čísla - volám na linku se žádostí o změnu tel. čísla, operátorka vyšle notifikaci do aplikace George, ověřím se otiskem/PINem do aplikace a paní změnu zapracuje v systémech ČS. Upraveno 2. srpna uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Jenže zrovna to číslo je ve Spořce docela velkej kalibr, na běžnej přístup k účtu stačí aplikace a ta jde autorizovat pomocí bezpečnostního kódu, co si člověk může vytisknout v bankomatu. Tak přepral jsem password manager aby se mi samo vyplnilo heslo, kód z smsky se taky vyplní sám a teď ještě aby pohnul zadkem ten jouda, co to spáchal a opravil přidávání dalších služeb od jiných plátců. Nechápu jak někdo může takovej polofunkční zmetek vypustit ven. Nejvíc bych prozatím ocenil radu z Twitteru - přidejte si další účet v aplikaci. Jasně, skvělej nápad - teda až na to, že v aplikaci mi to napíše, že v aplikaci to nejde a mám to udělat na webu (kde to teda jde, ale nefunguje to). Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna (upraveno) Tak jsem založil heslo,... Po přihlášení vidím to nejblbější číslo z těch x čísel, které v rodině máme, to které skoro nepoužívám. Takže na mě svítí, že nemám data a tlačítko na přikoupení,... Kde si můžu změnit výchozí číslo, abych hned po přihlášení viděl svůj (nejpoužívanější) tarif? Přišla mi sms, že si dcera založila heslo pro dvoufazové ověřování a že má nově práva administrátora. To je to poslední, co chci. Kde v nastavení toto omezím jen na běžného uživatele? Upraveno 2. srpna uživatelem Zlaťák Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna @Zlaťák Ten prvni dotaz jsem tu už psal že to změnou přihlašování Vodafone odstranil. Již jsem poslal včera dotaz a zprávu na vodafone aby to technické oddělení vyřešilo a dalo zpět. K druhemu dotazů vůbec nevím Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Aha. To je paráda. Já právě nikde nastavení rolí nenašel, takže se momentálně děti můžou hrabat v nastavení všech tarifů,... A s tou výchozí službou s hrůzou zjišťuju, že i widget mi teď ukazuje informace k prdu. To se ve Vodafonu někdo posral nebo si něčeho šlehnul. Jestli by nebylo lepší to všechno vrátit do původního stavu. 4 Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna @Zlaťáksouhlasim, je úplně zvoraná samoška teďkom 3 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.