PaegasRobin777 Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna Appka a webové stránky Můj Vodafone už funguje bez dvjfázového ověřování na nové přihlašování přes e-mail a nové heslo pouze u webovém funguje dvojfázové ověřování. Pouze navyšování rychlosti nejde. Příští rok místo tohoto experimentu ať zlepší pokrytí a nabídnou 100 GB SIM karty a další datový tarif. Spoiler Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna Navýšení nejde ani na webovém rozhraní ? 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna Appka asi má porodní bolesti. Ukazuje něco jinýho než webovky. U konkurence zrychlení 10 dní zdarma,u Vodafone 3 dny nebo 7 dní (týden) navíc za příplatek. To už si rovnou můžu vzít Vodafone Premium. V appce zrychlení zapnout nejde. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 3. srpna Sdílet Odesláno 3. srpna Vodafone v rámci podmínek s názvem Zpracování vašich údajů v souvislosti s Přihlášením do Vodafonu ( https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1708/1prihlasovani-e-mailem.pdf?nc=1 ) slibuje že, V rámci využívání Profilu máte možnost si zvolit, jaké telefonní číslo se vám bude zobrazovat po přihlášení do Profilu. V případě, že nám udělíte souhlas s používáním personalizovaných cookies, informace o vaší aktivitě na našich internetových stránkách bude spojována právě s tímto vámi zvoleným telefonním číslem. Kdy toto tedy vrátíte zpět, aby jste neporušovali podmínky, které garantujete. 1prihlasovani-e-mailem.pdf podmínky jsou k nalezení po rozkliknutí svého jména v sekci nastavení přihlašování emailem úplně dole Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr-000 Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna Mám prosbu udělal sem dvoufázový ověření můj Vodafone..... Přihlásil sem se ale mě to tam neukazuje moje služby Vodafone TV klasik..... Je to kvůli to mu že mi přišlo Info ohledně převedení proto se mi to tam neukazuje služby co mám nastavené že sem v migraci? Měli jste to také? Citovat - - Sport - mladá boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna To slyším poprvé Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna V 3. 8. 2024 v 14:10, kautskym napsal: Navýšení nejde ani na webovém rozhraní ? Navýšení rychlosti jde na webovkách. Kde jsou navíc dva (nesmyslnný) balíčky na 3 dny nebo na 7 dní (na týden). Sorry: Jdite sakra od válu. Příští léto a letos k Vánocům dejte SIM karty se 100 GB a nový tarif Připojení Bez kabelu Premium 5G (přenosný) nebo Bezdrátový internet a ne pro děti. Služby > Internet > Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna @PaegasRobin777měl byste tam mít toto, pokud to tam, nemáte, tak je chyba na straně Vodafone 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 4. srpna Sdílet Odesláno 4. srpna Pro Kautskym:Já to tam mám,dával jsem to sem,odpovídal jsem na to. Nechápu proč mně to admin maže. Spoiler 1 Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 5. srpna Sdílet Odesláno 5. srpna @PaegasRobin777tak na hoře u toho 0 Kč dáš zrychlit budeš mít zrychleno 🙂 V 3. 8. 2024 v 17:05, kautskym napsal: Vodafone v rámci podmínek s názvem Zpracování vašich údajů v souvislosti s Přihlášením do Vodafonu ( https://www.vodafone.cz/_sys_/FileStorage/download/2/1708/1prihlasovani-e-mailem.pdf?nc=1 ) slibuje že, V rámci využívání Profilu máte možnost si zvolit, jaké telefonní číslo se vám bude zobrazovat po přihlášení do Profilu. V případě, že nám udělíte souhlas s používáním personalizovaných cookies, informace o vaší aktivitě na našich internetových stránkách bude spojována právě s tímto vámi zvoleným telefonním číslem. Kdy toto tedy vrátíte zpět, aby jste neporušovali podmínky, které garantujete. 1prihlasovani-e-mailem.pdf 119.13 kB · 4 stáhnutí podmínky jsou k nalezení po rozkliknutí svého jména v sekci nastavení přihlašování emailem úplně dole @Veronika - Vodafone@Martin - Vodafone@Ondra - Vodafone může prosím někdo z vás k tomuto reagovat? navíc mi stále nikdo neodpověděl na zprávu z Můj Vodafone 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.