PaegasRobin777 Odesláno 6. srpna Sdílet Odesláno 6. srpna před 34 minutami, Ondra - Vodafone napsal: @PaegasRobin777Dobré odpoledne, Zrychlení na maximum je dostupné a funkční, jen je potřeba se v aplikaci nebo na webu přepnout na to telefonní číslo, ke kterému ho chcete využít. Návod najdete na https://www.vodafone.cz/pece/tarify-sluzby/red-tarify/zrychleni-na-maximum/. Podrobný návod k tomu, jak si v aplikaci vybrat jiné číslo nebo službu, máme na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/prihlasovani-e-mailem/prepnuti-sluzby-muj-vodafone/. Prostě přes Appku Můj Vodafone nejde. A nejsou tam dva balíčky na 3 dny a 7 dní zrychlení. U dokoupení dat se nic neděje. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 6. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 6. srpna @PaegasRobin777Z toho screenshotu nepoznám, jestli někde došlo k chybě a případně jaké. V každém případě to můžete zkusit také přes webovou samoobsluhu a v případě potřeby nám zavolejte na 800770077 a projdeme to s vámi. 1 1 Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 6. srpna Sdílet Odesláno 6. srpna před 12 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: @CableG Pokud vám připojení nefunguje a chová se tak, jak popisujete, jde o technickou chybu, kterou můžete nahlásit kolegům na *77 (800770077) a požádáme o opravu. @Ondra - Vodafone Jako by se stalo, ticket č. 1999996 z 02.08. 18:45, zatím bez reakce. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Tak kdy to přijde? Vodafone chce lépe chránit údaje svých zákazníků a k přihlašování do samoobsluhy Můj Vodafone proto zavede povinné dvoufázové ověření. V těchto dnech se vyšší úroveň zabezpečení dostává do webové verze samoobsluhy, v budoucnu se bude týkat i mobilní aplikace Můj Vodafone. Zákazníci jsou o novince informováni prostřednictvím SMS a e-mailu. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Snad to nepřijde nikdy. Ale takhle zmrvenou samoobsluhu jsem opravdu nikdy nezažil. 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Osobně bych hlasoval pro verzi, ve které by to odešlo společně s tím člověkem, co to nasazoval. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Tak je to čerstvě nasazeno a jistě bude brzy nějaká odstávka Samoobsluhy, aby se to mohlo doladit. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna A mohla by být ta odstávka trvalá? Stejně většinu času na Samoobsluze něco nefunguje, tak je to vlastně jedno. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna (upraveno) To spíš ne. Komu nechodí třeba takové vyúčtování e-mailem, musí se k němu dostat přes Samoobsluhu. Upraveno 7. srpna uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna No kdyby mi vyúčtování nechodilo mailem, tak jsem teď u jedné smlouvy bez možnosti si ho stáhnout. Za UPC to šlo posílat mailem nebo poštou, jistě by to šlo i teď a bylo by to řádově spolehlivější než Samoobsluha. Ovšem asi by to chtělo outsourcovat, aby to nedělal nikdo z VF. 1 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.