PaegasRobin777 Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Jdite už fakt dozadele. Nahlásil jsem dnes,že v appce chybí navyšování rychlosti a dva balíčky a to na tři dny a sedm dní. No a ta prasečina se opět opakuje. Po zadání e-mailu,nového hesla a zadání SMS kódu,Vás to odhlásí. Jdite už fakt od válu. Už potřetí jsem odinstaloval včera na dnešek aplikaci. Kolem poledne to šlo a teď se to opakuje. Když na to nemáte,tak to nedělejte. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Řešení Ondra - Vodafone Odesláno 7. srpna Centrum péče Řešení Sdílet Odesláno 7. srpna @PaegasRobin777Pokud při přihlašování do aplikace zadáváte SMS kód, tak se nepřihlašujete správně. Prosím, podívejte se na https://www.vodafone.cz/pece/muj-vodafone/hesla/zmena-prihlasovani/ do rozbalovací části "Po nastavení nového přihlašování e-mailem se nemůžu přihlásit do aplikace Můj Vodafone, co mám dělat?". Buď při přihlášení nezadáváte e-mail a heslo, nebo se nepřihlašujete přímo v aplikaci, ale v okně, kde je webová samoobsluha. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iceman06 Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna "Pokud při přihlašování do aplikace zadáváte SMS kód" - něco mi uniklo? 🤔🤔 zatím to chce SMS jen při přihlášení přes web.... ale asi je někdo ve Vodafonu napřed .....škoda jen, že samotná apka už od včerejška občas vypadává, nejde se přihlásit ....přihlášení se nezdařilo, zkuste se přihlásit e-mailem .....a nic 🤷 Citovat Premium Basic+ ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Olmütz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Můžu potvrdit že aktuálně se nelze přihlásit do Můj Vodafone přes mobilní aplikaci, včera jsem se tam přihlašoval a fungoval to, dnes to končí na chybové hlášce Přihlášení se nezdařilo Nyní se nelze přihlásit e-mailem, zkuste to prosím později. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Obecně Můj Vodafone teď stojí za vyliž P…l co na to jiného říci. A takový špatných recenzi v AppStore a Obchod Play jsem dlouho nečetl a nezažil 😂 @Ondra - Vodafonedával jsem pak ještě jeden dotaz, zda náhodou není Vodafone povinný oznámit změnu podmínek minimálně 30 dnů před změnou, a jestli ano tak oznámení novych podmínek pro Můj Vodafone nebylo nikde řečeno Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Odstávka u mě. Před půl hodinou ještě fungovalo. Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna mě spíše zaráží to slovo pánovaná 😄 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna @Ondra - Vodafonežádnou "lepší ochranu mých údajů" ani "vylepšení" v podání Vodafone nechci. Na co ve VF sáhnete, to pos.rete. Stačí sledovat situaci od akvizice UPC. Slováci na to mají krásný výraz "ide to dolu vodou". Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna před 39 minutami, kautskym napsal: mě spíše zaráží to slovo pánovaná 😄 Mají napsáno “plánovaná”. 🙂 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna chyba písmenka pardon Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.