Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

zajimalo by me co to bylo za velky vypadek predevcerem od 23h cca do 03h ? snad cely Brno a vetsi mesta ?? viz. diskuse https://www.vypadky24.cz/stav/vodafone 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Na webu VF bylo něco ve smyslu o upgrade systému - vybrali jsme pro vás tej nejvodnější okamžik ... Tak nevím.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno
  • Centrum péče
před 5 hodinami, kotasek napsal:

zajimalo by me co to bylo za velky vypadek predevcerem od 23h cca do 03h ? snad cely Brno a vetsi mesta ?? viz. diskuse https://www.vypadky24.cz/stav/vodafone 

@kotasekPěkné odpoledne, jednalo se o nutné servisní práce na síti. Konkrétně přeložku optického kabelu.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

V Ostrave nejede TV -volal sem, behem hovoru sem se dozvedel, ze to souvisi s vcerejsim Brnem ? nejake vyhoreni na paternim spoji?
Mohl by to nekdo uvest na pravou miru? -pri hovoru jeste rekla "ted koukam ze se oprava posunula z 18:00 na 20:00" -volal sem v cca 16:30
Na odkazu vyse o vypadcich je i info ktere nekdo od operatorky obdrzel o posunuti na zitrejsich 12:00

Zde na " Ověřte si momentální funkčnost internetu na doma a Vodafone TV na vaší adrese. "
-to overeni pro sichr z me lokality nebezi vubec(vyzkousen prohlizec 3x jinej) 
Ostatni zde Ostrava OK?

vyp.thumb.png.36a62ec44e4f292d7d35239589f17903.png

vyp.thumb.png.7b4a42e67c5dd895fde0db78f7b4f012.png

• -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
Odesláno

Oblast hlavního optického spoje z Ostravy (tedy až po Kroměříž) má výpadek služeb. Mluvil jsem s operátorkou, požár na hlavním kolektoru. Opravuje se až do tmy, nikdo zatím neví,kdy se podaří zprovoznit. S Brnem to nemá nic společného. Takže trpělivost....😐😏

Upraveno uživatelem Honza B

• Basic, Super
  • Super
  • Základní, Family
  • Compal CH7465
  • Brno
Odesláno

Dnes v 18:00 jsem e chtěl dívat na fotbal. Obraz roztrhaný. Zkusil jsem Vodafone TV v NTB. Je to jakési jiné, po zvolení kanálu se to zobrazí v celém okně, obraz je rozmazaný. 

• 300 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • STB
  • Olomouc
Odesláno

OVA - obraz ostrý, jako břitva. Možná proto, že DVB-C? VTV taky v cajku.

Upraveno uživatelem cvancara

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Možná proto, že DVB-C? 

No Poruba V.obv.  prave že DVB-C nejede
-pri hovoru s infolinkou... aaa uz vidim proc volate nejede vam televize... ze jsem to uhodla? Jako jo byla i vtipna.

Tak jako todle nastesti neni muj primar pro tv ale chudaci co nemaj jinou volbu.

• -
  • -
  • -
  • CI
  • O-va
Odesláno

Karviná, televize dvb-c v provozu od cca 17:30. Jak to teda udělali, to by mě z technického hlediska zajímalo. 🤔 Mají nějaké možnosti přepojení na jinou větev, nebo?

• Premium
  • -
  • Základní, ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Karviná
Odesláno

Když vám hoří kabely v kolektoru asi se dá těžko něco dělat... Kmenové vedení je jedno.

Upraveno uživatelem Honza B

• Basic, Super
  • Super
  • Základní, Family
  • Compal CH7465
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Kdo si právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague