Standa Odesláno 11. července Sdílet Odesláno 11. července A proč nejdete Pilsfree, ty snad dávají symetrické připojení 1 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 11. července Sdílet Odesláno 11. července Mám 1/1Gbit od České sítě, Vodafone mám jen jako zálohu, ale i u ní potřebuji hlavně upload 🙂 Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggg Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července @pmalecekNež se modlit k Vodafonu jestli zvedne upload bych si snad raději připlatil tu tisícovku na SLA 99,9 % (https://www.ceskasit.cz/internet-pro-firmy-ekonomy_2/) . Citovat - - Základní - Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července (upraveno) @gggjá mám ten gigabit doma zadarmo (benefit), jsem v podstatě na páteři. Vodafone mám jen jako zálohu (2.). @Marek-26tak přesně, jak jsme očekávali. Citovat Dobrý den, pane Malečku, velmi mě to mrzí, ale zrychlení uploadu nelze nastavit. Naceněnou službu ode mě máte, tak jen co to bude možné, lze rovnou nastavit. Nyní jsme se o to pokoušeli, ale i po konzultaci s techniky to na Vašich obou adresách není možné. Snad brzy dojde k upgradu… Čili aktuálně 60Mbit je skutečně maximum. Upraveno 12. července uživatelem pmalecek Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července I kdyby ti na modemu povolili třeba 100 Mb, tak by ses kvůli zatím malé kapacitě sítě ve tvé lokalitě stejně někam nad 70 Mb nedostal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Jojo, to jsem pochopil. Ozvou se mi po upgrade sítě. 🙂 tak uvidíme, co pak bude možný. Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Pak bude možných 100Mbps 🙂 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července No ale stejně mi těch 100Mbps přijde nějak málo, na to o kolik procent se po modernizaci rozšíří frekvenční pásmo v upstreamu 🤔 4 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července sice se mě to vlastně vůbec netýká, ale takovejch modernizací, takovejch výpadků, takový práce, takovejch peněz... kvůli zaokrouhlení uploadu ze 60 na 100 🤐 to pak bude stejný utrpení znova, až se bude zrychlovat třeba na 150? 😐 to by snad bylo skutečně jednodušší ty rozvody prostě postupně měnit 🤔 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krevety Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Skoro to vypadá, že nechtějí dělat dvě kategorie tarifů. Před upgradem s uploadem 60Mbit/s a po upgradu, kdy by mohli s klidem nabízet třeba 250Mbit/s. To už by leckoho nepotěšilo to tempo, kterým to probíhá 😅 Citovat Kabel 300 Mb/s - - TC7200 Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.