tramin Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Dá se někde zjistit aktuální výpis hovorů a ne až ve vyúčtování? Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Vodafone by mohl oživit dřívejší bránu, kde se dal zjistit nejenom aktuální výpis hovorů, ale šlo i z daného mobilního čísla posílat a číst přes web SMS (nebylo tedy potřeba mít fyzicky mobil u sebe). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 9. července Sdílet Odesláno 9. července Když jde sms číst i na webu, tak to znamená, že operátor je musí zvlášť někam ukládat. A to se jim asi nechtělo. Normálně jsou SMS uložené v SMS centru je do doby doručení na mobil. Poté jsou nenávratně smazány. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 10. července Autor Sdílet Odesláno 10. července A to je dost problém, protože z mého čísla někdo volá lidem a nabízí služby (spoofing). No a už se do toho vložila i policie, protože někteří to moje číslo nahlásili. A prý toho je v poslední době strašně moc. Už jsem to řešil i na služebně, ale jim nestačí ukázat v aplikaci, že jsem na dotyčná čísla nevolal (jasně, dá se to vymazat). Říkali, že mi sice věří, ale výpis hovorů operátora by byl lepší. No a co s tím, milý Vodafone... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. července Sdílet Odesláno 10. července Buď pověřit policii, aby si to vyžádala u Vodafone nebo si zavolat do Vodafone a nechat si poslat a s tím jít poté na policii. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 10. července Sdílet Odesláno 10. července Policie si nejenom z moci úřední může vyžádat výpisy hovorů od Vodafone, ale může i zjistit, z jakého skutečného čísla bylo dotyčným voláno, a to zase prostřednictvím těch operátorů, u kterých oni mají svoje telefonní čísla. 1 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 10. července Sdílet Odesláno 10. července Policista neví že si může zažádat o výpis telekomunikačního provozu? Nebo možná to zatím neshledává tak závažné aby k tomu přistoupil. 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 10. července Centrum péče Sdílet Odesláno 10. července @traminPěkný den, pokud je situace v řešení PČR, tak se s námi spojí a potřebné výpisy si vyžádá, to není nic neobvyklého. Stále platí, že výpis hovorů najdete ve Vyúčtování za období zpětně. Své Vyúčtování si můžete stáhnout po přihlášení heslem administrátora v samoobsluze Můj Vodafone na webu. Současně vám doporučím příklady spoofingu nahlásit i u Vodafonu. Máte možnost nám tyto případy poslat SMS zprávou na telefonní číslo 7726 (je to zdarma), kdy nám do textu zprávy prosím napište údaje o podvodných hovorech. Informace můžete zaslat ve více zprávách. Vše nám také můžete poslat přes https://tam.je/forum. 1 Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 10. července Autor Sdílet Odesláno 10. července Policie si to může samozřejmě vyžádat, ale jak jsem psal, je toho spousta. A pokud nedošlo k žádné újmě, tak se jim do toho asi nechce. Že si můžu stáhnout výpis ve vyúčtování samozřejmě vím, ale než dojde ke konci fakturačního období, tak nevím nic. Je to tak složité, umožnit to průběžné načíst v samoobsluze? @Veronika - Vodafonepopis jsem zaslal na tam.je/forum Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. července Sdílet Odesláno 10. července Já si teďka hraji s podvodníky kteří dávají na facebook falešné reklamy, kde třeba "Babiš" nabízí zázračné zhodnocení vašich peněz a tam spoofing jede fakt ve velkém, denně se mi třeba pokouší volat 10 různých telefonních čísel českých mobilních operátorů, když zkusím zavolat zpět tak většinou volané číslo neexistuje a nebo když už se někomu dovolám tak vůbec neví o tom že by mě volal, T-Mobile prý má nějaký firewall proti spoofingu, nicméně předevčírem jsem mluvil s jednou podvodnící samozřejmě s ruským přízvukem a ta volala z předvolby 605... a když jsem za 10 minut volal zpět, tak volané číslo opět neexistuje. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.