MilanN Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Nemáte někdo zkušenost se spuštěním VPN Serveru na NAS Synology na internetu Vodafone ? Já používám L2TP/IPSec, na routeru Vodafone ( bílý router na stojato, nevím jak se jmenuje ) jsem nastavit směrování portů 500, 1701, 4500, na firewallu jsem vybral VPN L2TP a povolil. To samé na klientovi s Windows 10. Přesto se pořád nemůžu přihlásit a hlásí to, že je problém. Neřešil jste někdo spuštění VPN serveru na Synology ? Díky za pomoc. Citovat Premium - Sport CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Máš vůbec veřejnou IPv4? Pokud ano, pak bych šel spíš cestou přepnutí Compalu do bridge, pořízení vlastního routeru a spuštění VPN přímo na něm, než v NAS. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. července Sdílet Odesláno 12. července Pokud v modemu nastavoval směrování portů, tak by měl mít IPv4, kdyby měl IPv6, tak tam tahle možnost nebude dostupná. 1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Jednoduchý test - když se pokusíte k VPN připojit lokálně (jako serverovou IP použijete IP NASu uvnitř sítě), tak to funguje? Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.