raspepa Odesláno 13. července Sdílet Odesláno 13. července Dobrý den.Nemohu se přihlásit do administrace modemu na adrese http://192.168.0.1.Heslo na modemu to nebere.Ani při restartu modemu do továrního nastavení.Píše toThe password you entered is incorrect. Please wait 4 seconds to try again.Mám kamery které jedou na 2,4GHz,wifi na mobilu mi napíše(Připojeno k zařízení,internet není k dispozici)ale aplikace nejsou schopny kamery najít.Poradíte prosím.Děkuji mobilu Citovat Start - Základní Compal CH7465 šumperk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Veronika - Vodafone Odesláno 15. července Centrum péče Sdílet Odesláno 15. července @raspepaPěkné ráno, kontaktujte prosím přímo od zařízení technickou podporu na lince 800 77 00 77 přes volbu v menu 2. Případně nám můžete také napsat přes https://tam.je/forum. Díky za spolupráci. Citovat 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Mám podobný problém, modem (Vodafone Station - tu obyčejnější variantu bez Wifi 6) v režimu Bridge, připojím se k němu kabelem (přímo) a přistupuji přes IP 192.168.100.1. Načítání administrace trvá víc jak minutu a obvykle nereaguje. Jakmile modem vypojím ze zásuvky a připojím zpět, tak je za chvilku na dané IP normálně dostupný. Ale vždycky když se na něj chci dostat, tak musím modem restartovat. Pokud se na modem pokouším dostat z PC zapojeným za routerem, tak se na tuhle IP vůbec nedostanu (proto si připojuji kabel přímo do modemu). Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Po nastavení režimu bridge se změní výchozí adresa pro administraci modemu na http://192.168.100.1. https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/kabelovy-internet/vodafone-station-tg3442/ část - Jak přepnu modem do režimu bridge? 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Dobře? Nerozumím, co mělo být obsahem sdělení 🙂 Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července (upraveno) @pmalecekjaký máš router? Mám VS v bridgi, do 5 vteřin jsem z počítače přes svůj router na modemu. Modem mi běží momentálně cca 2 měsíce. Žádné speciální pravidlo na routeru nemám. Ještě jedna věc, adresování vnitřní sítě máš v jakém rozsahu? Upraveno 16. července uživatelem sodekcz Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července @pmalecekže používate špatnou špatnou IP pro vstup Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Nějak jsem nepochopil, k čemu se někdo potřebuje dostat do administrace modemu, který je v režimu bridge... Jedině z důvodu, aby ho přepnul zpátky do režimu router, což ale jistě půjde hned po tom restartu. 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července Mám Station s Wi-Fi 6, IP adresu routeru mám změněno na 192.168.1.1 a aktuálně funguje. Používán jako modem, ne switch. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 16. července Sdílet Odesláno 16. července (upraveno) 3 hours ago, Adolf.Shitler said: Nějak jsem nepochopil, k čemu se někdo potřebuje dostat do administrace modemu, který je v režimu bridge... Ked treba skontrolovat uroven signalu, uptime modemu ci chybovost paketov.. jasne, su to orientacne hodnoty, ale lepsie ako nic, ked je problem. Upraveno 16. července uživatelem quadra2030 1 Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.