pol241 Odesláno 28. července Sdílet Odesláno 28. července Dobrý den, dnes jsem se díval na zprávy na ČT24 a když naběhly zprávy ze sportu OH, tak bez obrazu jen titulek, že nemůžou vysílat záběry na internetu a satelitu v terestrickém vysílání a na ČT1 a ČT Sport. Tak by mne zajímalo odkud bere Vodafone signál pro ČT24. Je škoda, že to nefunguje na ČT24. Citovat - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. července Sdílet Odesláno 28. července S tímhle byl problém už i při minulých olympiádách, třeba pomůže tohle řešení https://www.techforum.cz/topic/60759-oh-vysílání-na-čt/?do=findComment&comment=451686 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaegasRobin777 Odesláno 28. července Sdílet Odesláno 28. července Na ČT 4 Sport a v appce ČT Sport živé vysílání LOH přes Vodafone Super + (20 Mb/s)) bezproblému. Citovat Bez kabelu Naplno 5G Premium 5G - - Krucemburk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 28. července Sdílet Odesláno 28. července Na ČT_Sport běží olympiáda defacto nepřetržitě. To stejné na Eurosport_1 a _2. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 28. července Sdílet Odesláno 28. července (upraveno) Před hodinou, pol241 napsal: Dobrý den, dnes jsem se díval na zprávy na ČT24 a když naběhly zprávy ze sportu OH, tak bez obrazu jen titulek, že nemůžou vysílat záběry na internetu a satelitu v terestrickém vysílání a na ČT1 a ČT Sport. Tak by mne zajímalo odkud bere Vodafone signál pro ČT24. Je škoda, že to nefunguje na ČT24. Už to tu několikrát proběhlo, v DVBC se využívá signál ze satelitní distribuce. Pokud máte na TV s CAM modulem naladěnou i SD verzi ČT 24 tak tam je terestrická verze. Na STB (nevím jaký máte) nepřehledný HD box mi nic neříká, pokud je to už VF box můžete zkusit pustit vysílání chvilinku opožděně. Po zkušenostech z minulých OH jsem to zkusil a tam je to bez hlášky. Nechápu, proč to VF nevyřešila před OH. Je to prostě strašná arogance vůči zákazníkům. Asi jsou spokojeni, že se podle reakcí zde na fóru, se snižuje počet zákazníků. Zákazník, který není si nemůže stěžovat ... Upraveno 28. července uživatelem Standa Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července Tuto trapárnu nemůže řešit VF, protože ten bere komplet TS určený pro SAT a bez jakýchkoliv úprav ho překlopí do DVB-C (nelze tedy jeden program v TS zaměnit za jinou verzi). 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 29. července Centrum péče Sdílet Odesláno 29. července Pěkný den, aktuálně tato situace může nastávat u příjmu přes kabelovou TV (DVB-C), během dneška změníme zdroj signálu pro ČT24 tak, aby i na DVB-C byly vysílané kompletní zprávy. Změna se postupně promítne u všech boxů. V případě příjmu přes CA modul je možné ČT24 sledovat v SD rozlišení (658 MHz, QAM 64), kde je dostupné i zpravodajství z LOH. Co se týká zdroje signálu od České televize - běžně používáme zdroj signálu pro satelitní distribuci (proto jsou ve zprávách na ČT24 ty informační hlášky během záběrů z LOH), protože má vyšší obrazovou i zvukovou kvalitu. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července Tak jsem dneska na RTVS24, která je stejně jako ČT24 volně šířená ze satelitu Astra, sledoval "Góly-body-sekundy" a naprosto žádný problém s tím, že by záběry z Olympiády podléhaly nějaké cenzuře. Prostě všechno se v rámci zpravodajství normálně zobrazilo. Takže u ČT24 je ta demence zcela zjevně na straně České televize, která se snaží být papežštější, než papež... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiDiDi Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července před 10 hodinami, Ondra - Vodafone napsal: Co se týká zdroje signálu od České televize - běžně používáme zdroj signálu pro satelitní distribuci (proto jsou ve zprávách na ČT24 ty informační hlášky během záběrů z LOH), protože má vyšší obrazovou i zvukovou kvalitu. Vyšší než co? Terestrální/DVB-T2 H265 má rozhodně lepší kvalitu než satelit/kabel... Citovat 1000 Mb/s - Start Vodafone Station / TG3442DE Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 29. července Sdílet Odesláno 29. července Terestriální DVB-T2 vyšší kvalitu zatím nemá, oba signály (jak DVB-T2, tak DVB-S2) primárně vychází z 1080i. Vyšší kvalita u DVB-T2 může být až v okamžiku, kdy se celý řetězec v ČT překlopí na 1080p, což bude nativ a pak by ten rozdíl oproti 1080i na satelitu měl být znát (ale "měl být" znamená, že může být znát, ale také nemusí). Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.