Tymo Odesláno 1. srpna Sdílet Odesláno 1. srpna Mám problém s aplikací píše že Přihlášení se nedařilo,zkusil pozdě to stejně Citovat Premium, Super Profi, Premium Profi Premium 5G Základní Vodafone Station Fibre Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 2. srpna Sdílet Odesláno 2. srpna Se kterou? Vodafone TV Max Můj Vodafone Netflix Voyo apod. Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 7. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 7. srpna V pátek jsme zaznamenali potíže s přihlášením do appky Můj Vodafone, teď už je to v pořádku. Tak šlo zřejmě o toto. Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.G.D. Odesláno 7. srpna Sdílet Odesláno 7. srpna Problém nejspíš přetrvává je středa 6.8.2024 a do aplikace se nejde přihlásit. Chtěl jsem to vyřešit přihlášením na stránkách, ale tam se zobrazí jen základní informace i účtu bez možnosti jakýchkoli změn. Tom Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.