rebo Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Myslím, že je jedno, že jsme se Slováky byli ve společném státě jen 70 let zatímco v rakouské či římské národa německého říši staletí, pamětníků Československa je určitě více než starého mocnářství 😀 A slovenština je srozumitelná více lidem, než němčina. Nesleduji RTVS moc často, ale občas vysílá zajímavé dokumenty a někdy se i dívám na Noc v archíve, vše na Dvojce, takže mi její plánované vyřazení dost vadí. 5 Citovat Super - ALLinONE Vodafone Station, Set-top box Premium Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Ano, pamětníků společného státu je skutečně hodně. A proto si také spousta těch pamětníků dobře vzpomíná na dobu, kdy byl Prešpurk menší než Brno, ale ze státní kasy se tam nalévaly miliardy na výstavbu, aby z tohoto provinčního města vyrostla slovenská metropole (zatímco Brno utřelo nos). Mimochodem je to jediná metropole v Evropě, která nemá metro, ale pouze Metro (Makro) :D 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 14. srpna Autor Sdílet Odesláno 14. srpna V 12. 8. 2024 v 20:02, Pavel m napsal: doplnění : to jsem jenom zvědavý ,jestli bude nějaká náhrada za ty hudební programy Stingray iConcerts HD tam se občas něco našlo . Třeba končí tyhle programy kdo ví ? Vodafone : mlčí,jestli bude náhrada . .Já se jenom divím proč ještě nezrušili ty Čínské programy to musí být sledovanost . PS.: dnes přišlo zdražení o 70Kč je to z důvodu balíčku Sport. dnes zjištěno celou nabídku T-mobilu můžete mít 640Kč stačí zavolat na T-Mobil. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna @Pavel mto už se ví ale delší dobu Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraftwerk007 Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna před 3 hodinami, Pavel m napsal: dnes zjištěno celou nabídku T-mobilu můžete mít 640Kč Já mám AllinOne za 414kč. Co je tedy na T-mobile tak zajímavého? 1 Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Celkem by mě zajímalo, jak tak čtu, podle čeho se tady zase tvoří ceny? Na vyúčtování mám: "..Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komplet s měsíční cenou 829 Kč na nový tarif Vodafone TV, balíček ALLinONE s měsíční cenou 941 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet.." Za přidání dvou kanálu, které mě nijak nezajímají a následném odebrání jiných a teď mají jít další tři zase pryč mi to připadá jako celkem brutální zvýšení ceny. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 14. srpna Autor Sdílet Odesláno 14. srpna před 47 minutami, kraftwerk007 napsal: Já mám AllinOne za 414kč. Co je tedy na T-mobile tak zajímavého? To by chtěl taky takovou slevu. Mám internet + TV .A takovou slevu nedostanu. 1 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraftwerk007 Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Nekecám... Citovat Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna iConcerts mě mrzí teda… Kdysi dávno (jako hodně dávno, zhruba v době, kdy upc začalo dávat první HD boxy) byla v nabídce stanice, která byla podobná, dávali tam díly že série SoundStage, bylo to skvělý. Něco takového bych chtěl. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna @kraftwerk007ale + 150 nebo 220 základní TV že? 🙂 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.