Odesláno 14. srpna 2024 14. srp Myslím, že je jedno, že jsme se Slováky byli ve společném státě jen 70 let zatímco v rakouské či římské národa německého říši staletí, pamětníků Československa je určitě více než starého mocnářství 😀 A slovenština je srozumitelná více lidem, než němčina. Nesleduji RTVS moc často, ale občas vysílá zajímavé dokumenty a někdy se i dívám na Noc v archíve, vše na Dvojce, takže mi její plánované vyřazení dost vadí. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp Ano, pamětníků společného státu je skutečně hodně. A proto si také spousta těch pamětníků dobře vzpomíná na dobu, kdy byl Prešpurk menší než Brno, ale ze státní kasy se tam nalévaly miliardy na výstavbu, aby z tohoto provinčního města vyrostla slovenská metropole (zatímco Brno utřelo nos). Mimochodem je to jediná metropole v Evropě, která nemá metro, ale pouze Metro (Makro) :D - - - - -
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp Autor V 12. 8. 2024 v 20:02, Pavel m napsal: doplnění : to jsem jenom zvědavý ,jestli bude nějaká náhrada za ty hudební programy Stingray iConcerts HD tam se občas něco našlo . Třeba končí tyhle programy kdo ví ? Vodafone : mlčí,jestli bude náhrada . .Já se jenom divím proč ještě nezrušili ty Čínské programy to musí být sledovanost . PS.: dnes přišlo zdražení o 70Kč je to z důvodu balíčku Sport. dnes zjištěno celou nabídku T-mobilu můžete mít 640Kč stačí zavolat na T-Mobil. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp @Pavel mto už se ví ale delší dobu Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp před 3 hodinami, Pavel m napsal: dnes zjištěno celou nabídku T-mobilu můžete mít 640Kč Já mám AllinOne za 414kč. Co je tedy na T-mobile tak zajímavého? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp Celkem by mě zajímalo, jak tak čtu, podle čeho se tady zase tvoří ceny? Na vyúčtování mám: "..Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komplet s měsíční cenou 829 Kč na nový tarif Vodafone TV, balíček ALLinONE s měsíční cenou 941 Kč. Váš stávající tarif nebudeme nadále nabízet.." Za přidání dvou kanálu, které mě nijak nezajímají a následném odebrání jiných a teď mají jít další tři zase pryč mi to připadá jako celkem brutální zvýšení ceny. - - - CA modul OVA
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp Autor před 47 minutami, kraftwerk007 napsal: Já mám AllinOne za 414kč. Co je tedy na T-mobile tak zajímavého? To by chtěl taky takovou slevu. Mám internet + TV .A takovou slevu nedostanu. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp iConcerts mě mrzí teda… Kdysi dávno (jako hodně dávno, zhruba v době, kdy upc začalo dávat první HD boxy) byla v nabídce stanice, která byla podobná, dávali tam díly že série SoundStage, bylo to skvělý. Něco takového bych chtěl. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. srpna 2024 14. srp @kraftwerk007ale + 150 nebo 220 základní TV že? 🙂 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.