TonyFejfara Odesláno 13. srpna Sdílet Odesláno 13. srpna Ahoj, bude mi na VDSL síti od Vodafone fungovat modem ZyXEL VMG8924-B30A? Mám objednanou rychlost 100mb a nechce se mi moc dávat 2 000 za nový modem, když na bazoši ho mají za 500 :)) Díky všem! Citovat Premium DSL - ALLinONE - Jesenice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Seifert Odesláno 15. srpna Sdílet Odesláno 15. srpna Jasně, že bude. Jen ho budeš muset překonfigurovat, pokud je původně od jiného operátora. Jméno a heslo ve xDSL nastavení ... Ostatní mají všichni stejné ... Citovat Premium Super - Vodafone Station Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Centrum péče Ondra - Vodafone Odesláno 16. srpna Centrum péče Sdílet Odesláno 16. srpna Hodnoty pro nastavení VDSL modemu, který není koupený u nás, najdete na této stránce: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-dsl-optical/nastaveni-adslvdsl-modemu/ Citovat Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.