retron Odesláno 13. srpna Sdílet Odesláno 13. srpna vygeneruj si OKU a budeš mít levnější jak modem tak internet Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
royal198 Odesláno 13. srpna Autor Sdílet Odesláno 13. srpna @retronpotvrzuji 😀 nikoliv v tomto případě... před 2 hodinami, kautskym napsal: Jak psal níže @Adolf.Shitlera naopak tě hned natáhnou. Alternativní řešení možná? Nevím jak to funguje s výměnou na horší model, ale když si člověk jako já bude chtít nechat dát VS WIFI 6 a za 3 měsíce řekneš, že chceš ten horší, že nakonec nemáš pro Wi-Fi 6 využití, tak máš nový modem a měl by člověk platit 70 Kč ne? Každopádně mi je z tohoto šoufl a díky za screenshot 👍🏼 vidím tam i datum. Ani jsem nevěděl že to už je tak dlouho 😀 1 Citovat Premium Super+ Sport Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. srpna Sdílet Odesláno 13. srpna Stačí zavolat a objednat si výměnu za ten s WiFi6. Bez problémů naplánují dodání technikem. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
royal198 Odesláno 14. srpna Autor Sdílet Odesláno 14. srpna (upraveno) @Marek-26O tom jsem ani nepochyboval, ale když od ledna až po vlastní iniciativě člověk v telefonu slyší "Ano, jak říkáte, Vy máte 1Gbit a k tomu náleží router, který nemáte (ale, platíte - to jakože neřekl, ale vlastně mohl :D), tak Vám ho vyměníte. Ten člověk na podpoře za to nemůže, ale že by Vodafone sám napsal, jestli má člověk zájem, když k tarifu nemá co mu "náleží". Ne, f**k off, plať a když budeš otravovat, tak to teda uděláme, když jinak nedáš... Upraveno 14. srpna uživatelem royal198 Citovat Premium Super+ Sport Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Jenomže to je nesmysl co vám řekli na podpoře, gigabitový internet nabízí Vodafone už několik let a k němu vždy byl modem Vodafone station s Wi-Fi 5, varianta s Wi-Fi 6 se dodává až posledních několik měsíců. 4 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo2003 Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna Ke gigabit internetu snad náleží jakýkoliv Vodafone Station a je jedno jestli s WIFI5 a nebo WIFI6 5 1 Citovat Start - Základní Compal CH7465 Opava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 14. srpna Sdílet Odesláno 14. srpna @Ivo2003asi ano. Začínal jsem na 250Mbitu a dostal jsem VS s Wifi 5. Postupně jsem přešel na 400Mbit, teď 800Mbit (poslední dva tarify jsou verze pro IČaře s 50, respektive 60Mbit uploadem). Ale stále mám stejný modem. Platím za něj 100Kč měsíčně. Jestli to chápu správně, tak by asi bylo vhodné požádat o výměnu za ten s Wifi 6, nebo naopak o ponížení ceny nájmu na 70Kč místo 100Kč. Ten rozdíl v ceně kompenzuje sotva 1/3 ceny za 24/7 provoz zařízení měsíčně. Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
royal198 Odesláno 17. srpna Autor Sdílet Odesláno 17. srpna (upraveno) @pmalecek už to tady někdo psal, respektive posílal screenshot. Cenu Vám nesníží, ovšem máte možnost nechat si zdarma nechat vyměnit router za WiFi 5 verzi. Pouze pozor... Zdroj k WiFi 5 je max 30W a k WiFi 6 je 40W (neberte mě za slovo na watt a ano rozumím, že to je maximum co ten router může brát, nikoliv průměr co bere 24/7) přesně. Netuším jestli average spotřeba je taky řádově o 25% vyšší, ale pokud to má někdo zaměřené, tak dle zátěže routeru se to teoreticky může nevyplatit pokud člověk WiFi 6 vysloveně nepotřebuje. Upraveno 17. srpna uživatelem royal198 Citovat Premium Super+ Sport Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna @royal198já mám aktuálně VS s Wifi 5, ale v režimu bridge, čili Wifi vypnutá. Počítám, že zbytek konfigurace je stejný, čili nějaká lepší citlivost nebo obecně výkon DOCSIS části bude totožný. Spíše mi šlo o princip. Platím 100Kč, tak proč to neplatit za to nejlepší, co Vodafone nabízí. Osobně bych byl nejradši, kdybych si zařízení mohl koupit sám a žádný nájem neplatit. Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna @pmalecekvždy v jiném vlákně už nevím, někdo psal že mu vf pustil koupený https://shop.wernerelectronic.de/antennen-und-kabelfernsehtechnik/catv-modems/kabelmodem-arris-cm3500.html Citovat Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.