Přejít na obsah

Vodafone Station WiFi 5 vs WiFi 6

Doporučené příspěvky

Nevyplatí. Není tam ani žádný support za tu cenu. A přesně tady jde vidět, že lze si nechat lehce modem za nový/lepší s žádnou či se změnou pronájmu, která je malá. Když si uděláme příklad, že bych ten modem, co jsem si koupil po 2 letech prodal za půlku (tím by se srovnal pronájem) a koupil si nový, který by byl nejspíše dražší...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@kautskymnebo si počkám, až Vodafone začne někdy podporovat Bonding na VDSL a přejdu zpět na VDSL, kde jsou větší slevy, můžu mít modem svůj (respektive router, když místo modemu použiju terminátor) a rychlosti kolem 200Mbit+ jsou pro mě dostačující 😁

• -
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

@kautskymjá mám smlouvu pro podnikatele, platím výrazně přes deset tisíc měsíčně, slevy mám slušné, ale nejvíce teď Vodafone nabízí 100Mbit po VDSL za podobnou částku, jako teď platím za 800Mbit/s. S tím rozdílem, že by odpadla platba za modem. Čili počítám, že až bude možná rychlost 250Mbit, tak bych se třeba dostal stále na lepší částku. Ale asi to teď nebudu řešit, spíše čekám, až proběhne upgrade sítě a zvednou upload na 100Mbit/s. 

• -
  • Super
  • -
  • -
  • Plzeň
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...