MSwamp Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna Ok, ale zase jsme u toho. Návratnost nějakých 50 měsíců tj. Přes 4 roky. No nevím jak moc se to vyplatí. 4 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna Nevyplatí. Není tam ani žádný support za tu cenu. A přesně tady jde vidět, že lze si nechat lehce modem za nový/lepší s žádnou či se změnou pronájmu, která je malá. Když si uděláme příklad, že bych ten modem, co jsem si koupil po 2 letech prodal za půlku (tím by se srovnal pronájem) a koupil si nový, který by byl nejspíše dražší... 3 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna @kautskymnebo si počkám, až Vodafone začne někdy podporovat Bonding na VDSL a přejdu zpět na VDSL, kde jsou větší slevy, můžu mít modem svůj (respektive router, když místo modemu použiju terminátor) a rychlosti kolem 200Mbit+ jsou pro mě dostačující 😁 1 Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna (upraveno) rozumím tomu, ale na VDSL větší slevy nejsou pak naopak, protože se jedná o pronajmutou síť Upraveno 18. srpna uživatelem kautskym 2 Citovat Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna @kautskymjá mám smlouvu pro podnikatele, platím výrazně přes deset tisíc měsíčně, slevy mám slušné, ale nejvíce teď Vodafone nabízí 100Mbit po VDSL za podobnou částku, jako teď platím za 800Mbit/s. S tím rozdílem, že by odpadla platba za modem. Čili počítám, že až bude možná rychlost 250Mbit, tak bych se třeba dostal stále na lepší částku. Ale asi to teď nebudu řešit, spíše čekám, až proběhne upgrade sítě a zvednou upload na 100Mbit/s. Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 18. srpna Sdílet Odesláno 18. srpna Tak to pak chapu pokud máte smlouvu na IČO 1 Citovat Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.