Odesláno 15. srpna 2024 v 10:4915. srp 2024 Nejde o to, aby VF opakoval požadavek na inkaso a pokoušel se znovu strhnout částku z účtu klienta, ale o to, že sama banka tu platbu provede v momentě, kdy má klient na účtu dost finančních prostředků. Třeba AIR Bank takto funguje běžně, první pokus o inkaso, a když se nezadaří, tak za 10 dnů druhý (a již poslední) pokus. - - - - -
Odesláno 15. srpna 2024 v 11:1315. srp 2024 To bude různé podle banky. Třeba Česká spořitelna - když nebude mít na účtu peníze, tak inkaso provede dodatečně druhý den po vložení částky- ale musí to být do 3 dnů. Start - Základní Compal CH7465 Opava
Odesláno 15. srpna 2024 v 13:1415. srp 2024 .Ano mate pravdu oba, zalezi na bance byvaj tam male rozdily. Pokud je to ale nastaveno od vf ze se o dalsi inkaso jiz nepokusi tak si to delaj opet po svem (coz samozrejme muzou) a k inkasu jiz nedojde. Pokud by bylo vse jednoduche a tak jak je clovek zvykly a co delaj ostatni tak bychom se nudili ne? Nastesti ma vf zamestnance jenz na toto mysli a chrani nas pred stereotypy a mame o zabavu postarano... -prikladu plno viz ostatni vlakna... před 3 hodinami, Veronika - Vodafone napsal: .... Další pokus o inkasování platby neproběhne. . . - - - CI O-va
Odesláno 15. srpna 2024 v 15:1115. srp 2024 Toto upozornění jsem dostal z banky včera byl tam nastaven malý limit - důsledek navýšení platby o více jak 100 CZK 😟 tak jsem ihned nyvýšil limit a počkám cca 5 dní jestli se platba provede 🤔 Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 15. srpna 2024 v 15:3115. srp 2024 Autor před 5 hodinami, Veronika - Vodafone napsal: @pan NovakPěkný den, pokud banka požadavek odmítne proplatit (například právě z nedostatku prostředků na účtu), obdrží zákazník SMSku s informací o neproběhlém inkasu. Zpráva obsahuje informaci, zda jeho účet vykazuje nedoplatek, anebo již uhradil jiným způsobem. Další pokus o inkasování platby neproběhne. no tak moje mbank, jsem to vcera zaplatil a dnes se to strhlo pres inkaso, takze jsou tam ted dve platby Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 15. srpna 2024 v 16:2515. srp 2024 Nevadí, příští měsíc nebudeš platit, nebo jen rozdíl. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 15. srpna 2024 v 16:3815. srp 2024 Před hodinou, kotasek napsal: no tak moje mbank, jsem to vcera zaplatil a dnes se to strhlo pres inkaso, takze jsou tam ted dve platby Jak pise @Technikusmas predplaceno... nebo taky muzes pozadat o navraceni prebytku na ucet, ale pozor toto trva az 14dni... Takze neni u nich zmena, stalo se mne totez, ale mnel jsem za to, ze doslo k nejake zmene jak pise vyse Veronik "Další pokus o inkasování platby neproběhne." Proto jsem inkaso zrusil to si to radeji pohlidam a platim kartou pres tlacitko zaplatit (tedy ted ne antoz se nedostanu s jednim cislem na vsechny obhospodarovane ucty..) a jeste mam vratku s kreditni karty... Upraveno 15. srpna 2024 v 16:4015. srp 2024 uživatelem pan Novak link - - - CI O-va
Odesláno 15. srpna 2024 v 16:5815. srp 2024 před 6 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Nejde o to, aby VF opakoval požadavek na inkaso a pokoušel se znovu strhnout částku z účtu klienta, ale o to, že sama banka tu platbu provede v momentě, kdy má klient na účtu dost finančních prostředků. Třeba AIR Bank takto funguje běžně, první pokus o inkaso, a když se nezadaří, tak za 10 dnů druhý (a již poslední) pokus. Ano, v podstatě totiž to inkaso na základě souhlasu s inkasem se v bance chová jako příkaz k úhradě a banka se k němu i tak chová - čili platí stejná pravidla opakování platby jako když není na účtu dost peněz (+ je tam limit uvedený v souhlasu s inkasem). Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.