Odesláno 16. srpna 2024 16. srp Netflix v Česku poprvé zdražil. Ceny tarifů stouply o 20 %, vyšší je i příplatek za extra domácnosti https://avmania.zive.cz/netflix-zdrazeni-cena-2024 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 16. srpna 2024 16. srp tak jsem se zeptal anonymně podpory netflix, kdy plánuje navýšení cen pro stávající předplatitele, a navýšení cen pro všechny bude od září 2024 Upraveno 16. srpna 2024 16. srp uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 16. srpna 2024 16. srp To je docela dost, skoro 4 stovky za asijský a americký voloviny. Já mám Voyo a zůstávám. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 16. srpna 2024 16. srp Jj, kdyby nebylo korejských sra*ek, tak tam dohromady žádný nový obsah není... Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15
Odesláno 16. srpna 2024 16. srp https://www.lupa.cz/aktuality/netflix-zdrazuje-ma-novy-cenik-pro-ceskou-republiku/ podle toho nám přijde měsíc dopředu e-mail podle toho kdy máme zúčtovací období Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 12. září 2024 12. zář Tak dnes došlo už i na mě 🙂 To je hezké, že si toho váží a hned v další větě mrd, zdražujeme 😄 Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 12. září 2024 12. zář Odměna za věrnost... 😁 Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15
Odesláno 21. září 2024 21. zář Přidává se i YT Premium. U rodinného tarifu z 269,- na 389,-. O 41 % mi to přijde jako zběsilé zdražení. Abychom vám mohli i do budoucna poskytovat skvělé služby a funkce, jsme nuceni navýšit cenu na 389,00 Kč měsíčně. Podobná rozhodnutí se nám nepřijímají lehce, ale tato změna nám umožní dále vylepšovat službu YouTube Premium a podporovat autory a interprety, které na YouTube sledujete. Upraveno 21. září 2024 21. zář uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 21. září 2024 21. zář To je dost velké zdražení.. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.