Odesláno 7. února7. úno Ano, tam, kde není moc postprocesingu, jako přímé přenosy, je 4k skvělé, to bez debat. Ale u filmové produkce to tak není. A konkrétně tady na Vodafone TV kanál INULTRA vysílaný alespoň v DVB-C v UHD HLG je tragédie, někdy šíleně přesvětlené, bolí z toho oči, typický příklad "HDR za každou cenu". Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Odesláno 7. února7. úno Já bych chtěl vidět nhk 4k a 8k jinak bluray je fakt někde jinde než stream... ano, streamy jsou už kvalitní a stačí... ale ve srovnání vedle sebe stále nebe a dudy.. a hlavně bluray mi nikdo nevezme Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 8. února8. úno A ony už jsou reálné 4K streamy někde? Vím, že to vysílali v USA nějaké kanály a Prime v 4K, ale že to (alespoň tehdy) nebylo ze 4K zdroje a byla to pořád mazanice (jen menší). Ale nezajímal jsem se o to dlouho. Premium - - - -
Odesláno 26. února26. úno T-Mobile nejspíše dát do Magenta TV Netlix https://archiv.hn.cz/c1-67434970-rychlejsi-vystavba-optiky-a-netflix-na-internetove-televizi-nova-sefka-ceskeho-t-mobilu-szabo-odhaluje-sve-plany Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 27. února27. úno Vzhledem k oznámení sloučení O2TV a Voyo (což je samozřejmě služba úplně jiného ražení než Netflix, ale i tak), to není určitě nic překvapivého. A podobné spolupráce jsou běžné jak v zahraničí, tak i u nás (např. Apple TV+ u Skylink). Premium - - - -
Odesláno 3. března3. břez V 6. 2. 2025 v 10:47, Komár napsal: Takže když si to sečtu, tak to u těchto tří služeb mám zdražení o 250,-/měsíc. Netflix z 319,- na 379,- o 18,81 % YT z 269,- na 389,- o 44,61 % Prime ze 79,- na 149,- o 88,61 % Jo a staronově zase platba za Voyo 159,-. Asi bych se měl vyprdnout na TV a více si číst nebo chodit ven 😄 Tak nakonec za Voyo ušetřím, protože jsme ho v pátek zrušili (kvůli tomu sloučení s O2). Jsem si myslel, že to bez Voya doma nepůjde a nakonec to šlo 😄 Upraveno 3. března3. břez uživatelem Komár Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Odesláno 3. března3. břez Nezbývá, než to točit po měsíci či dvou. 2 měsíce Netflixu a pak vyměnit na 2 měsíce Amazon Prime a Voyo 😄 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 3. března3. břez @Marek-26I to je rozumné řešení, to je fakt. Premium Super Základní, Cinema, Family, Sport Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV box Premium Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.