Adolf.Shitler Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna Lepší by samozřejmě bylo, kdyby ta cena za tarif byla trvalá, ale to je nejspíš utopie. Takže kdo je hračička, tak to otestuje a po 3 měsících přenos čísla jinam 🙂 https://www.vodafone.cz/tarify/ 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna ...a ještě k tarifu Premium 5G získáte Vodafone TV+ společně s primou+ na první 3 měsíce ZDARMA. 😎 3 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna Vodafone TV+ na první 3 měsíce ZDARMA K tarifu Premium 5G získáte Vodafone TV+ společně s primou+ na první 3 měsíce ZDARMA. 1 Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna A ten příspěvek výše - můj je co? 😂 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna taky klesla sleva na zařízení z 6000 na 1500 🤭 2 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna (upraveno) dneska to všude hemží slevami 😄 jak koukám a T-Mobile dává naopak na všechny 1000Mb/s bez rozdílu technologie internetu cenu 199 Kč na první rok + pronájem a po roce pak standardní cena 😄 že by boj o zákazníky mezi VF a TMCZ? 😄 Upraveno 19. srpna uživatelem kautskym Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna To je hodně slušná nabídka. Jen škoda, že jejich modem stále neumí IPv4 a brigde mód. 2 Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna ale pouze na rok 😄 a navíc prý bridge a pevná IPv se posouvá na dobu neurčitou 😄 Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kytkato Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna před 35 minutami, MSwamp napsal: To je hodně slušná nabídka. Jen škoda, že jejich modem stále neumí IPv4 a brigde mód. které zařízení, Sagemcom 5670 nebo Huawei HG8145v5? Citovat - - - - Vyskov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 19. srpna Sdílet Odesláno 19. srpna Cable -T-Mobil stačí poslat do zasilkovny a pak vyzvednout nebo prodejna nebo ho přiveze kurýr . Technicolor CGA4336 Prémiový modem s lepším Wi‑Fi pokrytím díky nejnovějšímu standardu Wi‑Fi 6. https://www.t-mobile.cz/internet-modemy mě bohužel nějak vzlášt nefungoval ,musel jsem čekat asi 20 sekund než mě naskočil internet .Normárně modem svítil ,ale na PC jsem musel čekat a na TV taky .Jako by to něco hledalo . Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.