Odesláno 19. srpna 2024 19. srp Lepší by samozřejmě bylo, kdyby ta cena za tarif byla trvalá, ale to je nejspíš utopie. Takže kdo je hračička, tak to otestuje a po 3 měsících přenos čísla jinam 🙂 https://www.vodafone.cz/tarify/ - - - - -
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp ...a ještě k tarifu Premium 5G získáte Vodafone TV+ společně s primou+ na první 3 měsíce ZDARMA. 😎 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp Vodafone TV+ na první 3 měsíce ZDARMA K tarifu Premium 5G získáte Vodafone TV+ společně s primou+ na první 3 měsíce ZDARMA. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp A ten příspěvek výše - můj je co? 😂 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp taky klesla sleva na zařízení z 6000 na 1500 🤭 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp dneska to všude hemží slevami 😄 jak koukám a T-Mobile dává naopak na všechny 1000Mb/s bez rozdílu technologie internetu cenu 199 Kč na první rok + pronájem a po roce pak standardní cena 😄 že by boj o zákazníky mezi VF a TMCZ? 😄 Upraveno 19. srpna 2024 19. srp uživatelem kautskym Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp To je hodně slušná nabídka. Jen škoda, že jejich modem stále neumí IPv4 a brigde mód. Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp ale pouze na rok 😄 a navíc prý bridge a pevná IPv se posouvá na dobu neurčitou 😄 Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp před 35 minutami, MSwamp napsal: To je hodně slušná nabídka. Jen škoda, že jejich modem stále neumí IPv4 a brigde mód. které zařízení, Sagemcom 5670 nebo Huawei HG8145v5? - - - - Vyskov
Odesláno 19. srpna 2024 19. srp Cable -T-Mobil stačí poslat do zasilkovny a pak vyzvednout nebo prodejna nebo ho přiveze kurýr . Technicolor CGA4336 Prémiový modem s lepším Wi‑Fi pokrytím díky nejnovějšímu standardu Wi‑Fi 6. https://www.t-mobile.cz/internet-modemy mě bohužel nějak vzlášt nefungoval ,musel jsem čekat asi 20 sekund než mě naskočil internet .Normárně modem svítil ,ale na PC jsem musel čekat a na TV taky .Jako by to něco hledalo . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.