bnone Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září Tak jsem to zkusil omezit na LTE only a začal se držet té jedné BTS s 4G. Zkusil jsem nějaký download nějaký 1-2 GB, mobil se málem uvařil, jak vysílal na plný výkon 🙂 . Po čase se spojení rozpadlo a dál už jsem nepokračoval. Nechtěl jsem relativně novému mobilu uvařit baterku. Ale funguje to a dají se tím občas vyřešit problémy s vypadávajícím signálem. Citovat Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 2. září Sdílet Odesláno 2. září V takovém případě by možná stálo za úvahu pořízení externího LTE modemu s WiFi. I když to by si měl spíš řešit ten penzion sám, aby měli hosté signál... 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubadera Odesláno 14. září Autor Sdílet Odesláno 14. září No tak já to uzavřu, flashnutí jsem zavrhnul a krátký pohled na nabídky operátorů mi ukázal, že od posledního hledání už zde upgradeovali rychlost a tak jsem se začal poohlížet jinde. Ale taky jsem zjistil, že Vodafone už 4G LTE ani nemá v nabídce a že jejich GigaCube 5G tady nabízí rychlost až 150, takže jsem to za ní vyměnil. Jede to dobře. Jediné co mi zbylo je ten 4G set, má to ještě pro někoho cenu? Kdyby jste to někdo chtěl, tak kubadera (zavináč) kubadera (tečka) net . Citovat Bez kabelu Naplno 5G Super+ - Huawei B2368-66 Kačice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.