Přejít na obsah

HDCP

Martin77

Doporučené příspěvky

před 13 hodinami, Slamb napsal:

co na tom nevíš? 🤔 píše, že nemá výstupy, který hdcp podporujou, v tom případě to bude analogovej monitor 🤔 a co bude podle tebe rychlejší - střelit za pár peněz monitor do muzea, nebo čekat a doufat, jestli někdo z vývojářů nevymyslí, jak to řešit jinak, když vtv má řadu jinejch problémů? 🤔

a jak sem psal - pokud ti vtv nefunguje na monitoru s hdcp, tak tam nejspíš bude nějakej jinej problém než samotný hdcp🤔

Věta, kterou jsi napsal mezi dvěmi prvními emotikony prostě není pravda.
Mezi druhým a třetím emotikonem - netřeba vymýšlet vymyšlené, ostatním poskytovatelům to funguje (a k tomuto problému imo směřoval původní příspěvek)

Textem mezi emotikonem3 a 4 vyvracíš text mezi emotikonem jedna a dva

Asi jsem příliš puntičkářský, (ostatně dle Shitlera, jak zde do jiného vlákna napsal,  jsem i zbytečný). Tudíž přestanu už do tohoto vlákna zbytečně přispívat, protože oba víme o co s HDCP jde, kde jsou problémy a že za stávající "papežštější více než papežské" politiky Vodafone se s tím stejně nic dělat nedá. Takže v pohodě.
Jenom mně bylo trochu líto zakladatele vlákna, přičemž založení vlákna a vlákno samo bylo zřejmě dostatečnou odpovědí, neboť se tady už neukázal.

• Souhlasím 1
  • Zmatený 1
  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HDCP přináší problémy, i když člověk má moderní GPU i monitor. Multimonitor nebo (nedejbože) multiGPU setup ve Woknech, Linux, adaptéry/splittery HDMI/DP atp.

Můj monitor HDCP umí jen na některých vstupech (a ne v nejnovější verzi, což je u ne4k monitorů celkem normální, protože používají starší verze HDMI i DP, anžto nepotřebují bandwidth těch novějších). Taky MUSÍTE použít HW dekodér v GPU, se SW dekodérem to nefunguje.

Upraveno uživatelem DiDiDi
  • 1000 Mb/s
  • -
  • Start
  • Vodafone Station / TG3442DE
  • Brno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...