Odesláno 9. září 2024 v 09:339. zář 2024 Potřeboval bych poradit, jak na ovladači Smart TV Samsung který může ovládat Apple TV vyskočím z aplikace Vodafone TV. Aplikace se nedá opustit jinak, než přes originální ovladač apple přes tlačítko obrazovka. Existuje nějaký lifehack jak to udělat na smart ovladači ? - - - - Praha
Odesláno 9. září 2024 v 16:079. zář 2024 párkrát zmáčknout tlačítko zpět nezabírá? 🤔 - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 9. září 2024 v 21:359. zář 2024 Autor Děkuji za TIP, ale nezabírá. Ale už jsem na to přišel, tak Sand do budoucna poradím i já. Stačí dlouze držet "touchpad" a asi na ovladačích kde je !OK" tak dlouze držet také. - - - - Praha
Odesláno 21. listopadu 2024 v 21:3921. lis 2024 Dneska na mě vyběhla aktualizace apky Vodafone TV na Apple TV Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno 22. listopadu 2024 v 06:3522. lis 2024 A změny jsou k lepšímu nebo jako vždycky? 😂 Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 22. listopadu 2024 v 06:4322. lis 2024 Vylepšený proces odhlašování a rodičovské kontroly, drobné opravy UI. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. listopadu 2024 v 00:2423. lis 2024 No, je vidět, že nejdřív řeší ty opravdu nejpalčivější problémy. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 25. listopadu 2024 v 18:2625. lis 2024 Tak naštěstí ta nejhorší funkce byla zachovaná, máme na co nadávat 🙂 Fakt bych chtěl vědět co bere za prášky člověk, co vymyslí, že když se díváte o pár minut zpětně po vysílání (tedy třeba přijdete o pár minut později a pustíte si od začátku pořad, co ještě běží) a on má skvělý nápad, že přehrávání ukončí ještě před koncem nahrávky (asi když vyprší rezerva, co se nahrává navíc za koncem pořadu podle EPG v reálném vysílání) a přepne sledování na původně nastavený program. Ještě je varianta, že nebere prášky vůbec a to by hodně vysvětlovalo. Fakt mi nedává smysl používat službu, kde uprostřed finále SGA se najednou ocitnu na tiskovce ANO. Už s tím PROBOHA něco udělejte. --- a aby to bylo komplet - tak když si to člověk pustí ještě jednou, tak to stejně nevidí do konce protože - samozřejmě konec chybí, ty drzouni AXN zase nedodrželi EPG, což geniální programátor ve své velikosti nepředpokládal... Naštěstí ale nemáme jen nahrávku, můžeme si to najít ve zpětném zhlédnutí a tam už konec je. Prostě pokud nevíte co s volným časem, tak VTV je řešení - i taková banalita, jako sledování televize, vás zabaví na dlouhé zimní večery. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 18. března 2025 v 06:5518. břez 2025 Nevím proč, ale úplně se mi změnila struktura vodafone tv v apple tv. Vůbec nefunguje tak, jako před cca měsíce. neví někdo proč ? - Extra Základní Vodafone TV app Apple Vizovice
Odesláno 18. března 2025 v 12:1318. břez 2025 Proběhla aktualizace psal jsem to již v jiném vlákně Premium, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.