Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj,

vysvětlí mi, prosím, někdo kompetentní, jak mám v televizní aplikaci zapauzovat pořad?

V normálních aplikacích se to dělá prostředním tlačítkem na ovladači. Ale Vodafone TV aplikace je speciální v mnoha ohledech, bohužel i v tomto. Zde se mi otevře nějaká nabídka, po které jsem netoužil.

Díky

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/63019-jak-pauznout-b%C4%9B%C5%BE%C3%ADc%C3%AD-po%C5%99ad/
Sdílet na ostatní stránky

Také mě to štve, u Chromecastu zmáčknu dvakrát tlačítko OK a vykopne mě to úplně ven z přehrávání, namísto toho aby se pořád zapauzoval, tak jako to dělají jiné aplikace,

naštěstí lze Chromecast díky HDMI-CEC ovládat i ovladačem od televizoru, který má i extra tlačítka pro přehrávač, takže jsou tam tlačítka play a pauza pomocí kterých lze pořad pauznout a zase spustit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Já na to taky nepřišel. Byl to poslední den, kdy jsem Vodafone TV kdy pustil. Další den jsem měl nainstalovanou Poda TV 😉

VFTV je psychopatická aplikace vytvořená psychopaty kdesi v EU. Čech by tohle nevymyslel, jsem ajťák a mám se zahraničím své zkušenosti.

• Super
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • OV
  • Speedtest
před 2 hodinami, Technikus napsal:

O jakém systému je řeč? 

Na takovém OS Tizen na Samsung TV s dálkovým ovladačem stačí zvolit play/pause

image.png.23e8278c60b04708283c6d5a9d92ef41.png

Jde o Android TV, kde ne každý ovladač má právě to pause tlačítko. Každá jiná aplikace tomu rozumí, bohužel Vodafone ne. Tak mě právě zajímalo, jestli existuje nějaká jiná možnost pauzování.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • po 2 týdnech...
V 9. 9. 2024 v 17:53, bnone napsal:

Já na to taky nepřišel. Byl to poslední den, kdy jsem Vodafone TV kdy pustil. Další den jsem měl nainstalovanou Poda TV 😉

VFTV je psychopatická aplikace vytvořená psychopaty kdesi v EU. Čech by tohle nevymyslel, jsem ajťák a mám se zahraničím své zkušenosti.

Další důvod, proč nepřejdu na IPTV a zůstanu s EPG a nativním ovládáním TV programů přímo v TV výrobce.

Kabelovka! 🙏

• Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...