Dr.Ventil Odesláno 9. září Sdílet Odesláno 9. září Zdravím všechny. Asi to bude znít jako triviální dotaz, ale nikde se mi v nastavení GigaCube 5G gen.2 (myslím že to je ZTE MC888 Ultra) nepodařilo najít, jak vypnout wifi...četl jsem manuál na stránkách Vodafonu, googlil, prošel každé nastavení a prostě to nemůžu nikde najít. Mám hned vedle GigaCube propojený ethernetovým kabelem router od TP-linku a přes něj mám udělanou mesh wifi a mám pocit, že se vzájemně ruší... Moc děkuji za odpovědi Citovat Bez kabelu Naplno 5G - ALLinONE - Krásná Lípa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmalecek Odesláno 9. září Sdílet Odesláno 9. září (upraveno) Aktuálně jej nemám po ruce, ale podívám se. Určitě to bude v nastavení wifi, protože ji mám vypnutou. Upraveno 9. září uživatelem pmalecek Citovat - Super - - Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 9. září Sdílet Odesláno 9. září (upraveno) Mrkni do tématu 7.3.1 z tohoto návodu a vypnout 2,4 GHz a 5 GHz wifi? Upraveno 9. září uživatelem Technikus 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řešení Dr.Ventil Odesláno 10. září Autor Řešení Sdílet Odesláno 10. září Díky moc Technikus - sice to je návod na jiný model, ale přivedl si mě až na stupidně jednoduché řešení - je to volba "Přepínač Wi-Fi" , stačilo zakázat 🙂 Vodafone byl asi trochu kreativní v Českém překladu... 1 1 Citovat Bez kabelu Naplno 5G - ALLinONE - Krásná Lípa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.