Slamb Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září kdyby sem náhodou zabloudil nějakej můj ztracenej kamarád, co ještě nemá internet od vodafonu a nemá na svý adrese dostupnej internet premium fibre (1000/1000 Mb/s) nebo koax (1000/100 Mb/s) za cenu 199 korun na dva roky, tak ať se mi ozve 😊 modem s wifi 6 na sítích vodafonu je za stovku navíc, ale na síti cetin se dá použít vlastní zařízení, takže se nic navíc platit nemusí 😮 https://www.cetin.cz/domacnosti/overit-dostupnost/ https://www.vodafone.cz/internet/ 3 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSwamp Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září Jak dlouho ta akce bude platit? Jak běžná tak, kamarádská? 🙂 Myšleno do kdy to půjde aktivovat. Citovat Super - Základní Compal CH7465, CA modul Štatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září Autor Sdílet Odesláno 11. září kamarádská do konce září údajně, běžná netušim 😀 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabojdan Odesláno 11. září Sdílet Odesláno 11. září Měl bych zájem. Jak mohu nabídku na 2 roky získat? Děkuji Citovat Super Super Základní TP-Link Archer C6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. září Autor Sdílet Odesláno 11. září pokud už od vodafonu internet máš, tak nijak 😔 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září @Slamb@zabojdanJde, ale musí se nechat stávající služba zrušit a nechat zřídit znovu. Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. září Autor Sdílet Odesláno 12. září no tak rušit úplně se to nemusí, zobrazení oku kódu je dostatečná motivace ke zlevnění 🤭 ale funguje to jenom tam, kde je nějaká konkurence a kde se to za těch 199 nabízí 🤔 ale tahle moje nabídka je jenom pro kamarády, co na svý adrese nemají možnost si to sami objednat za těch 199 a hlavně ještě nemají od vodafonu pevnej internet 🤭 Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září No to nevím, to na mě zkoušel borec na infolince taky, že si musím stávající smlouvu vypovědět a udělat novou, abych dostal tuto nabídku. Tak jsem mu řekl, že to je nesmysl a požádal jsem jej o přepojení na retenční, to mi nevyhověl po konzultaci s vedoucím, ale to jsem tu už psal. Takže pak zobrazit OKU od netu, spojí se s tebou retenční a pak se s nimi domluvit. Nejsem blázen, abych kvůli změně ceny rušil stávající smlouvu a vytvářel novou. 1 Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paffko Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září @KomárMá debata s retenčním nepomohla, a ani po zmínění, že TMo má na mé adrese stejnou cenu. Nabídka byla 299 + modem. Takže přemýšlím nad postupem, jak to celé udělat, abych měl cenu 199+ modem. Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září No a když zde zadáte vaší adresu, tak to tam nabízejí za 199,-? Pokud ano, tak bych se o tu cenu rval jako lev 🙂 1 Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.