paffko Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Já vím, ,že mi to nabízí cenu za 199 Kč + modem. Přímo od VF. Ale nechci to řešit rušením a zaváděním, přijde mi to krkolomný. Navíc když mi nabízí ještě levněji 199+50 TMo... Ale co mám dělat, když mi retence tvrdila, že se tam nedostane? 😄 Citovat Premium Super Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komár Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září (upraveno) @paffkoNo tak to je pak na prd, když ani na retenčním to nešlo. Na tohle nemám argument. Je to zvláštní, že máte od nich vícero služeb a nechtějí vám vyjít vstříc. Jedině odejít od Vodafone k T-M za těch 199,-/měs a s netem 1000/1000. Když nechtějí vaše love, tak je holt dostane někdo jiný. Protože já to tak jednou za půl, rok dělám, že si tohle zobrazím s mou adresou a pak se vždy nestačím divit jaké jsou novinky 😄 Sám od sebe tě Vodafone na tohle neupozorní. Začínal jsem s netem někde kolem 499,- a v průběhu let jsem se dostal na 199,-. Upraveno 12. září uživatelem Komár Citovat Premium Super Základní, Family, Sport, Cinema Vodafone Station WiFi 5 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Ano, např. u mé adresy - Praha sídliště Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Tak u nás najednou 1Gb rovnou zrušili a máme tu 2Gb / 1Gb optiku 😄 1 Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Prvních 6 měsíců ????? Citovat Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září No, očividně co specifická lokalita, to specifické podmínky. Jak cenově, tak rychlostně, i délka platnosti uvedené ceny, i typ služby Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září zobrazil jsem OKU a přišlo mi za 1Gb/s 324,- napořád 😁, tak si ještě s nimi pohovořím původně platím za starou smlouvu 449,50,- když nabídnou upload 60Mb/s, tak asi jo 1 Citovat Premium - Cinema Vodafone Station WiFi 5 Kladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kautskym Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Před hodinou, Sparrow napsal: Tak u nás najednou 1Gb rovnou zrušili a máme tu 2Gb / 1Gb optiku 😄 2Gb mate místo 1Gb kvůli tomu, ze došla kapacita v rozvadecich. Toto jsem v TMCZ řešil na denní bázi Citovat Premium, Super DSL Basic, Premium, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vhSlim Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září Pozor na česko vodafonský slovník! V něm heslo "Napořád" znamená, "než zase zdražíme" 😁 Jinak já jsem to využil a přilté přípežitosti mi zlevnili i televizi a přihodili Prima+ za 30. Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technikus Odesláno 12. září Sdílet Odesláno 12. září (upraveno) @JendaRetenční cena za Gigabit bývá 249 Kč. U Vás dle screenu nahoře není ani "akční" cena 199 Kč, tak zřejmě podle konkurence v dané lokalitě. No zkusit štěstí a uvidí se. Podle screenu by 1000/60 neměl být problém. U nás je 1000/100 a i tak to jede. Dokonce to není problém naměřit na Wi-Fi 6 ani na tabletu či mobilu nedaleko routeru. Se vzdalujícím se místem už rychlost padá, ale signál mám se Station Wi-Fi 6 napříč celým panelovým 3kk. Upraveno 12. září uživatelem Technikus Citovat Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.